Haberler

1v1y.Com'a %100 Güvenoyu

Güncelleme:

17 ortak ile düzenlenen Mart 2013 1V1Y.COM Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı %100 katılım ile gerçekleşti.

2013 yılının ilk çeyreğınde 3 kattan fazla büyüme gerçekleştiren, "İçinden Moda Çıkan Alışveriş Sitesi 1V1Y.COM"; kurulduğu günden bu yana sadece satış performansı açısından değil; ziyaretçi, üye, sezondaki marka sayısı, kampanya sayısı ve ortalama sepet tutarı gibi tüm göstergelerinde düzenli olarak yükselen bir trend gösteriyor. Birinci yılını kutladığı Ekim 2012' den itibaren 1V1Y.COM müşteri sayısını iki kat arttırırken tekil ziyaretçi sayısı da % 100 artış gösterdi.

Bağımsız araştırma şirketi Comscore Şubat 2013 verilerine göre; 1V1Y.COM, son altı ay trafik değişimlerinde tüm online alışveriş siteleri içerisinde en hızlı büyümeyi gerçekleştirdi.

2,5 milyondan fazla üyesi bulunan 1V1Y.COM' un Mart ayında gerçekleşen olağanüstü genel kurul toplantısına; Abdullah Kiğılı (KİĞILI GİYİM): Ahmet Can Tarkan (DİLASİMA GROUP): Ali Tahsin Özlenir (ÖZLENİR GİYİM), Burak Çelet (DESA): Burhan Özkan (HERŞEY İLETİŞİM /OM MEDYA): Kerem ve Furkan Gözalan (CONVERSE-ASPORT): Mehmet Hotiç (HOTİÇ AYAKKABI), Mehmet Rıza Aytek (VİTRİN GRUP), Nejdet Ayaydın (AYAYDIN&MİROGLİO GRUP): Ramazan Kaya (SAAT&SAAT), Tekin Acar (TEKİN ACAR KOZMETİK): Ümit Zaim (DERİMOD): Yılmaz Yılmaz (KOTON): Yüksel Başeskioğlu (ZEKİ TRİKO) tam katılım sağladı.

Aynı toplantıda 1V1Y.COM' un güçlü perakendeci ortakları arasına Türkiye' nin önemli bir perakendecisi daha katıldı. Hüseyin Gencer de PERSPECTIVE / KELEBEK TEKSTİL ile gücünü 1V1Y.COM ile birleştirdi.

14 ayrı markanın güç birliği yaparak %100 katılım ile güven tazeledikleri 1V1Y.COM' un sermaye artırım kararına perakende devlerinin yanı sıra 1V1Y.COM yönetici ortak ve CEO' SU Levent Hatay, 1V1Y.COM kurucu ortağı ve CMO' su Gizem Burteçin ve Inveon kurucu ortağı Yomi Kastro da katılarak markanın gücüne ve gelişimine olan inançlarının altını bir kez daha çizdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title