Haberler

Bakanlığı harekete geçiren paylaşım: 16 yaşındaki kız çocuğu zorla evlendirilecek

Güncelleme:

Sosyal medyada bir hesaptan yapılan "16 yaşındaki kız çocuğu zorla evlendirilecek" paylaşımını ihbar kabul eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti. Bakanlıktan yapılan açıklamada, paylaşımlara konu olan çocuğun emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından devlet korumasına alınacağı ve hukuki sürecin bakanlıkça takip edileceği ifade edildi.

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bir sosyal medya hesabından yapılan "16 yaşındaki kız çocuğu zorla evlendirilecek" paylaşımının ihbar kabul edildiğini ve paylaşıma konu çocuğun devlet korumasına alınacağını bildirdi.

BAKANLIKTAN PAYLAŞIMLARA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Bakanlıktan, bir sosyal medya hesabı üzerinden yapılan "16 yaşındaki kız çocuğu zorla evlendirilecek" başlıklı paylaşımlara ilişkin açıklama yapıldı.

"ÇOCUK DEVLET KORUMASINA ALINACAK"

İhbar kabul edilen paylaşımın hemen ardından İstanbul İl Müdürlüğü ekiplerinin ve emniyet birimlerinin ivedilikle harekete geçtiği belirtilen açıklamada, "Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından paylaşımlara konu olan çocuk devlet korumasına alınacak, hukuki süreç bakanlığımızca takip edilecektir." ifadesi kullanıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nı harekete geçiren paylaşım: 16 yaşındaki kız çocuğu zorla evlendirilecek

Kaynak: AA / Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Politika Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500

Yorumlar (18)

ŞAŞKIN:

16 yaşında bir çocuğun evlendirilmesi doğru olmaz. Günümüz insanı çoğunlukla 16 yaşında olgun akla sahip değildir. Lakin 15-16 yaşında ve daha küçük yaşta olan çocukların zina yapması, uyuşturucu kullanması, sigara içmesi veya çocukların çalışması, çalıştırılması; dilenciliklerde kullanılması... Vb. Çok daha kötü durumlara neden çocuk evliliğine olduğu kadar toplumsal tepki yok...

130
2
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Acaba herkesin ufacık tek katlı bir evi ve maaşı olsa.. evliliğe gerek kalırmı ? Acaba maaş yerine bahçe ile bir şeyler yetiştirip geçinebilirmi ?

16
72
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

zortttttt.... yadıkların bu ses gibi manasız mark çık

yanıt36
yanıt9
Mark Kolçak:

Sayın "haksız mıyım" bir düşün yazdığın yazının aynısını başka birisi sana yazmış ve sen ise okuyorsun. üzülürmüydün üzülmezmiydin ? üzülmezdim dersen problem yok.

yanıt6
yanıt18
Dkdkd Suwike:

mark yapay zekâ mısın?

yanıt23
yanıt3
haksız mıyım:

16 yaşında evlenince kız, ÇOCUK, aynı yaşta zina edince, GENÇ. ulan lanet olsun çifte standardınıza.

68
19
yanıtYanıtla
Muhammed Dursun:

Zina da edemez kardeşim o yaşta aynı şekilde hukuki işlem görür

yanıt18
yanıt15
Mustafa Acar:

Geç kalmışlar aslında altı yaşında evlendirilmesi gerekiyordu...

15
29
yanıtYanıtla
Anonim:

Küçük Kızın Varsa Ver Birine O Zaman Kdmun Pedofilisi

yanıt7
yanıt6
Refik Fidan:

Dünya ülkeleri resmi evlenme yaşları yazıp bir bakın bakalım.. Bizde 18 kanuni bir sınır olsada bir çok ülkede içinde avrupa ülkeleri de var 16 yaş kanuni sinir bazı ülkelerde 15 Doğru olan nedir

13
28
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title