Haberler

Koronavirüs tedbirlerine uyan Gümüşhane ve Bartın'da günlerdir yeni vakaya rastlanmadı

Güncelleme:

Halkın koronavirüs tedbirlerine uyum gösterdiği Gümüşhane'de 2 haftadır koronavirüs vakasına rastlanmadı. Kentin en işlek cadde ve parklarında sakinlik gözlendi. Bir diğer olumlu gelişme de Bartın'da yaşandı. Halkın uyarılara riayet ettiği kentte 5 gündür koronavirüs vakasına rastlanmadı.

Gümüşhane'de koronavirüs ile mücadele kapsamında yapılan 'evde kal' çağrılarına uyan vatandaşların dışarı çıkmadıkları gözlendi. Tedbirlere uyulan kentte, son 2 haftadır koronavirüs testi pozitif çıkan hastaya da rastlanmadı.

Gümüşhane'de vatandaşlar, koronavirüs tedbirleri kapsamında yapılan 'evde kal' çağrılarına uyuyor. Vatandaşlar zorunlu olmadıkça evden çıkmayınca meydan, cadde, sokaklar boş kaldı. Özellikle şehrin en kalabalık noktaları olan Oltanbey Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi ile Fatih Parkı'nda belediye temizlik işçileri dışında kimsenin olmadığı görüldü.

2 HAFTADIR TEK BİR VAKAYA RASTLANMADI

Belediye işçileri boş cadde ve sokakları temizledi. Tedbirlere uyulan kentte son 2 haftadır koronavirüs testi pozitif çıkan hastaya da rastlanılmadı.

Konuyla ilgili gazetecilere kısa bir röportaj veren fırıncı İsmail Taşkın, işi dolayısıyla sokağa çıktığını belirterek, "İşimiz olduğu için mecburiyetten geliyoruz. Eğer işimiz olmasaydı bugün evde kalacaktık. Halkımız da evlerinde kalsın" dedi.

BARTIN'DA DA 5 GÜNDÜR VAKA YOK

Öte yandan Bartın'dan da güzel haberler geliyor. Bartın Valiliği, kentte son 5 günde yeni koronavirüs vakası görülmediğini, 2'si yoğun bakımda, 17 hastanın tedavisinin ise devam ettiğini açıkladı.

Bartın Valiliği, yaptığı yazılı açıklama ile kentte, son 5 günde yeni koronavirüs vakası tespit edilmediğini bildirdi. Halen 2'si yoğun bakımda, 17 hastanın tedavisinin sürdüğü belirtilen açıklamada, "Bartın'da çok şükür son 5 gündür pozitif vaka görülmemiştir. 73 hastamız taburcu edilerek evlerine gönderilmiş, 21 hastamız taburcu edilmek üzere son test sonuçlarını beklemektedir. Halen hastanede tedavisi devam eden 2'si yoğun bakımda olmak üzere 17 pozitif hastamız bulunmaktadır. Ramazan ayının sonunda çifte bayram yapabilmek, alınan önlemlere riayet etmekle mümkün olacaktır" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Gümüşhane Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (32)

AKiL ADAMIN BiRi:

La Corona virüsü nden korunmak ya da kurtulmak icin tek bir care var: ikinci hatun olarak bir Corinna almak. . . Saglikla ilgili oldugundan dinayet(!) de fetva verir, yani zorluk cikmaz. Nerede bulacagiz diye sormayin. Goggle''a ''Corinna'' diye yazacaksin ve ''Resimler'' kismini sececeksin. Karsina cikan Corinna''lardan begendigin birini gölgeleyip hemen irtibat adresini arayacaksin, öncelikle ama dinayet(!)i de haberdar etmen gerekiyor. Sooonacima gerisi gelir. Lan akil vere vere bende akil kalm

0
19
yanıtYanıtla
ıkm71:

yeminle fındık kadar bile beyin yok sende ne kadar gerizekalı insanlarla dolu güzel ülkem

yanıt5
yanıt1
kim:

çok evliliği bi araştır önce sonra gevezelik et. Islam tek evliliği vurgular ancak zorunlu haller olursa savaş, hastalık vs. bu tür durumlarda çok eşlilik olabilir.

yanıt2
yanıt0
SELiM BUDURUK:

Ula uydum sana, girdim internete aradım bir Corinna, buldum da, çok hoş bir bayan. Lakin Michael Schuhmacher''in karısı çıktı be . Ben ne yapacağım şimdi, aşık da oldum bayana. Hay seni dinleyen kafamı. . .

yanıt0
yanıt0
AKİL ADAMIN BİRİ:

SELİM BUDURUK. . . astirla. . . düzenbaz. . . sadece soyunu devam ettirebilmek amaciyla ilk erkek cocuguna kadar bir es alabilirsin, bunu da kanitlaman gerek. Sizler gibi, degisiklik amaciyla 4 kari alip da her biri 10 ardan 40 cocuk sahibi olmak icin degil.

yanıt0
yanıt0
AKİL ADAMIN BİRİ:

SELiM BUDURUK kardes cok özür dilerim, yazdigim yanlislikla sana gitti. . . Asil sahibi ukala KiM idi.

yanıt0
yanıt0
Lork:

Yalan sizin herşeyiniz yalan vaka ve ölüm sayısı çok fazla gizleniyor 0 eminim bu millette bu rakamlara inanıyorsa kesinlikle cahildir net. ! siz gidin suriyeye amerikaya dış ülkelere yardım edin sizin kendi vatandaşınıza ne zaman hayrınız dokunmuş ki kime ne anlatıyoruz. !

7
8
yanıtYanıtla
BLUBB:

Pssssssst, sessiz ol, yoksa ismin haine cikar. . .

yanıt5
yanıt3
ISIMSIZ:

NE KADAR CAHIL BIR INSANSIN ARKADAS KIME NE DIYE YALAN SOYLEYECEK DEVLETIMIZ

yanıt2
yanıt1
Mustafa Eryılmaz:

Kentte bir cadde var zaten

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title