Haberler

Gülen adam kahkahalara doymuyor: Bir gece polisler geldi, birlikte kahkahaya boğulduk

Güncelleme:

Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan evli 2 çocuk babası Ali Tutar (40), kendi gibi kahkahası ile ünlü Saba Tümer ile birlikte lastik değiştirse Kozan'ın gülmekten kırılacağını kaydetti. Güldüğü için rahatsız olan komşuların polis bile çağırdığını anlatan Tutar, gelen polislerin de birlikte gülme krizine girdiğini, cenaze törenine katıldığında ya da resmi dairede işi olduğunda çok zor durumlara düştüğünü dile getirdi.

Adana'nın Kozan ilçesinde yaşayan evli 2 çocuk babası Ali Tutar, herkesin kendini 'Gülen Ali' olarak tanıdığını ve müşterilerin özellikle gülmek için dükkanına geldiğini anlattı.

"BEN GÜLDÜKÇE HERKES GÜLMEYE BAŞLIYOR"

Dostlarını, arkadaşlarını ve müşterilerini güldürdüğü için mutlu olduğunu dile getiren Ali Tutar, "Herkes bizi sevip geldiği için çok mutlu oluyorum. Hep gülmeye geliyorlar. Gece gündüz çalışıyorum zaten. Gülmeyi hiçbir zaman unutmayacağız. İş olmayabiliyor iş yok diye ağlayacak halimiz yok" dedi.

Yolda kalan bir müşterisinin lastiğini değiştirmek için kalfasını gönderen Ali Tutar, pos cihazı yolladığı halde müşterisinin sırf gülmek için ödemeyi yapmak için bizzat yanına geldiğini söyledi.

Gülen adam kahkahalara doymuyor: Bir gece polisler geldi, birlikte kahkahaya boğulduk

"GÜNDE 5-6 SAAT GÜLÜYOR"

Gülen adam Ali Tutar, "İçimden geliyor, sempatik oluyor. İnsanlar gülmek için yanıma geliyor. Günün 24 saati gülüyorum. Ben de anlamıyorum. 19 yıllık evliyim iki oğlum var. Onlar pek gülmez. Eşim dostum arkadaşım çevreme teşekkür ediyorum. İnsanlar gülmek için 24 saat yanıma gelirler. mutlu oluyorlar. Alışveriş yapmasalar bile gülmeye geliyorlar. Günde yaklaşık 5-6 saat gülüyorum. Birkaç kez çok güldüğüm için tepki aldım. Adamın biri sinirlenmiş niye gülüyorsun dedi. Adama tamam kardeş gülmüyorum dedim saçını başını yoldu sonra tamam arkadaş ben baş edemedim dedi o da gülmeye başladı. Bir de yoldan geçen bayanı araç ıslatmıştı onda kendimi tutamadım güldüm. Bayan sinirlendi tabi. Sen de benim yerim olsan gülersin dedim. Özür diledim ama gülmeye devam ettim" dedi.

Gülen adam kahkahalara doymuyor: Bir gece polisler geldi, birlikte kahkahaya boğulduk

"SABA TÜMER İLE BİR ARAYA GELSEK ORTALIK KARIŞIR"

Haber izlemediğini ve gazete okumadığını kaydeden Ali Tutar "Acı ve kötü şeylerden uzak durmaya çalışıyorum. Gülmekten çoğu zaman çenem ağrıyor. Sunucu Saba Tümer'le bir araya gelmedim ama onun aracının lastiğini değiştirmek için bir araya gelsek ortalık karışır. Neye güldüğümü bilmiyorum, içimden geliyor, elimde değil. Herkese deli derler bana akıllı diyorlar. Alıştılar bana deli diyemiyorlar. 40 yaşındayım güldüğünde kalp damarların açılır her şey yolunda gider. Üzüntülü adam kahrından ölür" dedi.

GÜLMESİNE POLİSLER BİLE DAYANAMADI

Bir gün akşam iş çıkışı tost yemeğe gittiğini, komşuların şikayet ettiği için polis geldiğini anlatan Tutar, "Polisler geldi gece saat 12'de. Neye gülüyorsun abi diyerek. Polislerle birlikte kahkahaya boğulduk. Böyle tebessüm ederek hayat geçiyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Saba Tümer Kozan Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (8)

4.vites:

Hiç kimsenin yüzü gülmediği, mutlu olmadığı için gülen insanlar haber olmaya başladı. .

1
3
yanıtYanıtla
ÇINAR:

Bir rahatsızlık bu. . . Kontrol edilmeli. . 5 saat gülmek ne demek yorulur insan

2
1
yanıtYanıtla
yanlızkurt42:

haberi okumaya başladım an gülmeye başladım :) rabbimde seni hep kalbin güzelliği ile güldürsün inşallah :)

2
1
yanıtYanıtla
gerçekleri konuşan ülkücü:

psikiyatrik hasta, tanrı şifasını versin

0
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

valla izlerken ben güle güldüm, millet sinirleniyormus ona ne kime ne, sana zararı yoksa gül, millete gıcık oluyorum kendıne bakmazlar kendileri hep dogru baskasını sureklı tenkit edip dedikodusunu yaparlar, herkez önünü süpürsün isine baksın herkez kendinden sorumlu bu dunyada, kimse kimse icin yasamıyor bunu o cahil kafalarınıza sokun artık yıl 2020 . . .

2
0
yanıtYanıtla
baba:

gülmek bulaşıcı gerçekten :)

1
0
yanıtYanıtla
Niklaus:

Bu kardeşimizin ömrü uzun olur, inşallah. Buralarda bundan bi tane olsada arada yanına gidip gülsem

1
0
yanıtYanıtla
sami:

Dedede kayışlar kopmuş , ne güzel , rahatlıyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title