Haberler

Güldür Güldür Show'a Bir Bomba Transfer Daha! Evrim Akın Kadroya Dahil Oldu

Güncelleme:

Ekranların sevilen programı Güldür Güldür Show ekibine başarılı oyuncu Evrim Akın dahil oldu.

Televizyon ekranlarının eğlece dolu programı Güldür Güldür Show, güçlü kadrosuyla yeni sezona iddialı başlmaya hazırlanıyor.

EVRİM AKIN KADROYA KATILDI

Avrupa Yakası ve Bez Bebek dizileri ile ekranlarda gördüğümüz, ardından çeşitli programlarda sunuculuk yapan 39 yaşındaki sempatik oyuncu Evrim Akın Güldür Güldür Show kadrosuna katıldı. Başarılı oyuncu, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla, sevenlerine güzel haberi duyurdu.

Güldür Güldür Show'a Bir Bomba Transfer Daha! Evrim Akın Kadroya Dahil Oldu

ÇOK YAKINDA İZLEYİCİYLE BULUŞACAK

Emre Altuğ, Açelya Topaloğlu, Sinan Çalışkanoğlu gibi isimleri kadrosuna katan Güldür Güldür Show, çok yakında izleyici karşısında olacak.

Güldür Güldür Show'a Bir Bomba Transfer Daha! Evrim Akın Kadroya Dahil Oldu

Güldür Güldür Show'a Bir Bomba Transfer Daha! Evrim Akın Kadroya Dahil Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Evrim Akın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

mozart:

bunlara nedense hiç gülmüyorum. gülemiyorum. . çok zorluyorum yinede olmuyor. . bir ben miyim böyle acep. . gülenlerin zekasına da şaşıyorum. .

11
24
yanıtYanıtla
Maraşlı:

Bence sen kendi zekani kontrol et hiç bir espriyi anlamayacaksınız. Kadar gerizekalisin

yanıt3
yanıt2
İBRAHİM BEY:

cok konuşma faydasız

yanıt2
yanıt2
Harbi_cii:

sende zeka olsa sende gulerdın

yanıt4
yanıt2
azad bey:

bence kendinizi sorgulayın ve psikolağa başvurun.

yanıt2
yanıt2
harbi_cii:

kendını zorlayan sensın gulmek ıcın demekkı zeka yok kı gulemıyorsun neye gulersın o da belirsiz yazacak cok şey var ama ama işte. . . . anlayana

yanıt2
yanıt2
Dürbünlü:

bu filimleri izleyenin kalbi kararır..ibadet isteği azalır,,günah işlemeye hevesli ve hırslı olur,,cehenneme yakın olur.cennete uzak olur.

8
16
yanıtYanıtla
hakiki ülkücü:

çok doğru, sabahtan akşama kadar tesbih çekip, anlamadığın sözleri geveleyip, şeyhin dediğini yapmak lazım.

yanıt3
yanıt6
kominist:

adam haklıı

yanıt1
yanıt0
TUNCTUNC:

Bence en önemlisi umarim Ali her zaman yaptigi gibi zirrt pirtt zile basip oyunu durdurup oyuncunun ezberini ve oyun zevkini bozmaz. Tüm gidenler Alinin bu zire basmasi yüzünden gitti. Ali cok gicik ve sevimsiz sanki oyuncularin cok cok üstünde bir tip. . Ali asla iyi bir oyuncu olamadi hep baba $öhreti ile gecindi. .

9
5
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title