Haberler

Gülben Ergen'in Uğruna Yuvasını Yıktığı Tolga Duğles, Hapse Girdi

Güncelleme:

Gülben Ergen'in uğruna yuvasını yıktığı Tolga Duğles, ruhsatsız silah bulundurmak ve alkollü araç kullanmaktan cezaevine girdi. Duğles'in avukatı iddiaları doğruladı

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in Erhan Çelik'i evli iş adamı Tolga Duğles ile aldattığı iddia edilmişti. İş adamının hapse girdiği, 2 yıl 7 ay ceza aldığı avukatı tarafından doğrulandı.

KIRKLARELİ CEZAEVİNDE HAPİS YATIYOR

Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz'ın masaya yatırdığı habere göre, Tolga Duğles hakkında daha önce nitelikli dolandırıcılık ve kimlikte sahtecilik yaptığı iddia edilmişti. Duğles'in avukatı Fatih Kanmaz, "Müvekkilim, ruhsatsız silah bulundurmak ve alkollü araç kullanmak suları ile ceza almış ve Kırlareli açık cezaevine teslim olmuştur." ifadelerinde bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Tolga Duğles Erhan Çelik Magazin Haberler

500

Yorumlar (10)

Harbi türk:

Gülben Esitir AKP ünce dost oluyor Bir bakmissin eyyyy Esad deyip düsman oluyor sonra tekrar ayaklarina gidip kapaniyooooorrrrr ayni AKP gibi

10
27
yanıtYanıtla
MİNA:

HİÇ BU KADAR KOMİK ŞEY DUYMADIM. . . . YA ARTIK ŞU BOŞ LAFLARDAN MİDEMİZ BULANDI. Bİ SUSUN ARTIK YA YORULMADINIZMI İFTİRA ATMAKTAN AYNI LAFLARI TEKRARLAMAKTAN. YETERRRRRR BIKTIK USANDIKK . İYKİ CENNET VE CEHENNEM VAR.

yanıt5
yanıt1
Zafer:

Sanat dünyasinda şu karıya gicik kaptigim kadar kimseye gicik kapmiyorum gecmisi zaten belli bunun iki sarki söyledi meshur oldu yapmacik hareketlerinemi söviyim bunu sanatci yapanami söviyim bilemedim

25
2
yanıtYanıtla
büsra can:

kendıne sovebılırsın buraya yorum yazacak kadar taktıysan

yanıt0
yanıt6
ALPER Ç:

Gülben Ergenin geçmişine bakın hep mafya tipli, maço, tipi kayık adamlarla çıkmış, ya da aşk yaşamış yad vs vs. . . kendisi de tv kanllarında program yaparken sanki Etilerde, Sarıyerde büyümüş, zengin aile kızı havası veriyordu daima. . . Varoş olduğunu gözümüzün içine soka soka bunu yaptı. . . biz de yedik mi?

24
1
yanıtYanıtla
ali yılmaz:

sen bu yazınla varoşlugu tescıllemışsın zaten

yanıt1
yanıt3
birisi:

gülben faninaları hazırlasın :):):)

4
1
yanıtYanıtla
yeni adaların keşfine çıkma zamanı.:

Eeeeee birini aldatarak başka birinin kucağına koşturanın maceraları hiç bir zaman bitmez. Tarih hep tekürrürden ibarettir. Birini aldatıp size gelen birinin, sizi de aldatıp başka birine gidebileceği ihtimalinin en somut örneğidir. . Herşeyin ispatı gözönündedir. Netice itibariyle; yeni limanlara yelken açma zamanı gelmiştir:. .

2
0
yanıtYanıtla
AyNur:

Keşke kimsenin yuvasını yikmasaydin be gulben hanim

0
0
yanıtYanıtla
makarnaci:

erhan celikte kim yav birdenbire akp akp diyerekten piyasaya cikti hemen trt de sibikerlik falan sosyeteye karisti bunlarin evliligi zaten siyasiydi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title