Haberler

Gülben Ergen, Ağaoğlu İçin Soruşturma İstedi

Güncelleme:

Ali Ağaoğlu'nu sert sözlerle eleştiren Gülben Ergen, "Eşlerinden birisini 'benim ortanca hanım' diye tarif eden beyefendiye soruşturma açıldı mı?" sorusunu yöneltti

Sosyal medya şimdilerde, Ali Ağaoğlu'nun Taksim'de yaşanan terör olayını eleştirirken yaptığı gafları konuşuyor. Sözlerine 'Ortanca Hanımla' diye başlayan Ali Ağaoğlu "Fakirler karanfil koymuştu ben gül bıraktım" şeklinde bitirdi.

"SORUŞTURMA AÇILDI MI?"

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran Ağaoğlu'nun yaptığı bu gaflara bir yorum da Gülben Ergen'den geldi. Ergen, sosyal medya hesabından "Eşlerinden birisini "benim ortanca hanım" diye tarif eden beyefendiye tek eşliliği ve yasaları hatırlatan bir soruşturma açıldı mı?" şeklinde bir soru yöneltti.

İşte Gülben Ergen'in o tweeti;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gülben Ergen Ali Ağaoğlu Taksim Magazin Haberler

500

Yorumlar (46)

Gül AyşeMobil-IOS:

Size ne hanımlar memnun, para para para

37
2
yanıtYanıtla
Kıskanmaaaa:

Eşleri hanımları memnun sana ne oluyor ki. Hemen feminist takılıyon. Yada hanımları kıskanıyon. Adam hepsiyle resmi nikahlıyım demiyor ki. Hepsini de seviyor hadi git şikayet et tutuklat. Hiç bişey yapamazsın çünkü sevmek yasal. Çok eşlilik sadece bize has bir şey değil ki. Bu olgu Dünya nın her yerinde var. Sağda da solda da islamcı da da var olan bir durum. Tamamen para odaklı bir husus. Deli param olsa bende yapardım.

19
19
yanıtYanıtla
Mekanik:

Zenginlik budalasi. . Hem cok esliligin reklamini yapiyor ve ayni zamanda kadinlara üstünlük tasliyor hemde yoksullar ve yoksulluk ile dalga geciyor. . . . . Yazik. . . . . . .

27
2
yanıtYanıtla
Vatanına aşık kürtMobil-IOS:

Yaw allah askina bu gulben ergenin kacinci kocasi kadin gomlek degistirir gibi koca degistiriyor

17
8
yanıtYanıtla
SON ÇIRPINIŞLARINIZ:

Ulan sen sanki hayatında tek eşli yaşadında millete akıl veriyorsun en azından adam dini nikah kıymışsa dinimizce haram değil. . . dinimiz tek eşlilği savunmuş ama 4 eşe izin vermiştir haram değildir. . tek eşlilik teşvik edilsede diğerlerine de cevaz verilmiştir. . devlet laik olacaksa olsun biz laik değiliz müslümanız kimse bizim inancımıza karışamaz eşşek gibi kabul edeceksiniz. . . biz sizin çizmiş oldugunuz faşist laik sistemden değil alemlerin rabbinden korkarız o yüzden kimse sizi sallamıyor. . .

11
13
yanıtYanıtla
Zeynep:

Mal mülk sahıbi olmuş İNSAN OLAMAMIŞ AMA ÖLDUGUNDE O MALLARLA GÖMULMUYOSUN YAPTIKLARIN GELIR SENINLE bırısı bu arkadasa anlatsa keşke

20
2
yanıtYanıtla
Masebeci:

Bu adama derhal soruşturma açılmalı , fakirlikle alay ediyor, yerden bitme pislik. . .

21
1
yanıtYanıtla
musa dunya:

eleştiriyi yapanamı kızsak gül bıraktım diyenemi kızsak anlayamadım

19
1
yanıtYanıtla
sosyolog:

2 si de toplumun sırtında sülük

yanıt2
yanıt1
T.C:

fakir diye aşşağılamasına bişey dememişşşin en önemlisi buydu

20
0
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title