Haberler

Gül'den 1 Mayıs Mesajı: "Sendikalar Benim Görüşümü Biliyor"

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 1 Mayıs'ın Tatil İlan Edilmesi Konusunda, Sendikaların Kendi Görüşünü Bildiğini Söyledi. Gül, "Sendikalar Benim Ne Düşündüğümü Biliyorlar" Dedi. TBMM'de Kabul Edilen Ssgss Yasasında Gazetecilerin Yıpranma Haklarının Kaldırıldığının Hatırlatılması Üzerine Gül, "Ona da Baktırıyorum. Söyledi Arkadaşlar" Karşılığını Verdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 1 Mayıs'ın tatil ilan edilmesi konusunda, sendikaların kendi görüşünü bildiğini söyledi. Gül, "Sendikalar benim ne düşündüğümü biliyorlar" dedi. TBMM'de kabul edilen SSGSS yasasında gazetecilerin yıpranma haklarının kaldırıldığının hatırlatılması üzerine Gül, "Ona da baktırıyorum. Söyledi arkadaşlar" karşılığını verdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın ev sahipliğinde gerçekleşen 23 Nisan resepsiyonuna saat 19. 40'da geldi. Meclis Tören Salonu'na gelişinde TBMM Başkanı Köksal Toptan ve Ankara Valisi Kemal Önal tarafından karşılanan Gül, resepsiyona eşsiz katıldı.

Resepsiyonda 10 dakika kalan Gül, uzun süre Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün'le sohbet etti. Gül, daha sonra kısa bir turun ardından resepsiyondan ayrıldı.

Gül, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Cumhurbaşkanı Gül'e, resepsiyona katılımın yüksek olduğu söylendi. Gül, "Çok normal. Bugün 23 Nisan" karşılığını verdi.

Cumhurbaşkanı Gül'e, bugün Köşk'te liderlere verdiği öğle yemeği de soruldu. Güzel bir toplantı olduğunu söyleyen Gül, toplantıların sürüp sürmeyeceği konusunda ise "Bakalım, duruma göre" yanıtını verdi.

-SENDİKALAR GÖRÜŞÜMÜ BİLİYOR-

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e "1 Mayıs'ın tatil olmasını ister miydiniz?" şeklinde bir soru da soruldu. Soruya karşılık Gül, "Sendikalar benim ne düşündüğümü biliyorlar" yanıtını verdi. Gül, sosyal güvenlik yasasında yapılan değişiklikle gazetecilerin yıpranma haklarına ilişkin düzenlemeye de incelettiğini belirtti. Gül, "Ona da baktırıyorum. Söyledi arkadaşlar" diye konuştu.

-SERVİS ALMADI-

Öte yandan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün, resepsiyonda servis almaması dikkat çekti. Gül'ün, özel yemek takımı da açılmamış oldu. Gül, Meclis açılış resepsiyonunda da servis almamıştı. (ANKA)

(ÇAĞ/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title