Haberler

Gül: "Çelik-İş Bükülmez Bir Bilek Olarak Yoluna Devam Edecek"

Çelik-İş Sendikası 15 Ocakta yapılan seçimlerinin ardından, üyelerine bir akşam yemeği verdi.

Çelik-İş Sendikası 15 Ocakta yapılan seçimlerinin ardından, üyelerine bir akşam yemeği verdi.

Grand Plaza'daki yemeğe Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı A. Cengiz Gül, Genel Sekreter Yunus Değirmenci, Genel Mali Sekreter Bayram Altun, Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Muharrem Şahin Genel Eğitim Sekreteri Recep Akyel, İskenderun Şube Sekreteri Hacı Gönül, Şube Mali Sekreteri Tuncay Avcı, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Musa Okcu, Şube Eğitim Sekreteri Murat Kayış ve çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Yemeğe ayrıca AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun Belediye başkan aday adaylarıyla, diğer bazı konuklar katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gü,l "Bugün dostça, kardeşçe, şeffaf bir seçim yaşadık. Türk ve dünya sendikal yaşamına örnek olabilecek bir seçimi el birliğiyle başardınız. Bunun sonucunda Türk işçi sınıfı, İsdemir ve Çelik-İş kazandı. Bu seçimde demokrasi kazandı, İsdemir kazandı, sizler kazandınız. Bugün sandıklarımızın önünden geçen birilerinin boyunları büküldü, kafaları öne eğildi. Bizleri bölmek isteyenlere bugün demokrasi dersi verdiniz. Eskiden olduğu gibi İsdemir'de yine alnı açık ve başı dik dolaşacağız. Çelik-İş Sendikası bundan sonra da bükülmez bir bilek olarak yoluna devam edecektir. Bu güzelliği bizlere yaşattığınız için seçimlerin huzur ve olgunluk içinde geçmesine vesile olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, başarılar diliyor ve sizleri Allaha emanet ediyorum" diye konuştu.

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin ise, "İnşallah bu seçiminiz siyasi partilere de örnek olur" dedi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Gül İskenderun Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title