Haberler

Grafik Tasarım Programı Öğrencileri Hünerlerini Sergiledi

Nevşehir Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Grafik Tasarım Programı Sergisi'nin Açılışını Vali Mehmet Asım Hacımustafaoğlu Yaptı.

Nevşehir Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Grafik Tasarım Programı Sergisi'nin açılışını Vali Mehmet Asım Hacımustafaoğlu yaptı.

Nevşehir Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu sergi salonunda gerçekleştirilen 6. Geleneksel Grafik Tasarım Programı Sergisi'nin açılışına Vali Mehmet Asım Hacı mustafaoğlu, Belediye Başkan Vekili Yücel Menekşe, Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Kurtuluş Karamustafa, bazı daire müdürleri ve öğrenciler katıldı. Daha önce Kayseri Erciyes Üniversitesi'ne bağlı olan Meslek Yüksek Okulu'nda Nevşehir Üniversitesi ile birlikte ilk açılışını gerçekleştirdiğini belirten Vali Hacımustafaoğlu, açılış kurdelesini kestikten sonra öğrencilerin yaptıkları çalışmaları inceledi.

Grafik Tasarım Programı 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin çalışmalarından oluşan sergi 1 ay süre ile açık kalacak. Sergi de öğrencilerin, siyah-beyaz, renkli fotoğraf, dergi ve kitap kapak fonları, cd kapak, broşür ve katalog gibi grafik çalışmalarının yer aldığı 200 eser bulunuyor.

(MÖZ-SE-Y) 08.05.2008 15:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title