Haberler

Şoke Eden Kare! Loch Eck Gölü’nde Boğulup Şehir Efsanesine Dönen Çocuk, Fotoğrafa Girdi!

Güncelleme:

İskoçya'da bir grup kadın göl kenarına yaptıkları gezi esnasında hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra fotoğrafa bakan gençler, arkalarındaki küçük çocuğu görünce gözlerine inanamadı.

İskoçya'da bulunan Loch Eck Gölü'nün kenarında fotoğraf çektiren 10 kişilik bir grup kız, evlerine dağılıp fotoğraflara baktıklarında şoke oldular. Fotoğrafta kim olduğu anlaşılamayan bir davetsiz misafir vardı.

O GÖLDE BİR ÇOCUK BOĞULMUŞTU

İki fotoğraf çekilmiş olan kızlar, fotoğrafların birinde yerdeki bir kütüğün arkasında kafasını uzatmış bir oğlan çocuğu gördüklerine neye uğradıklarını şaşırdılar. Geçmişte yaşanan korkunç bir kazada boğulan uyurgezer bir çocuğun boğulduğu göl, o günlerden beri kimi söylentilerin de konusu haline gelmiş durumda.

"BİZDEN BAŞKA KİMSE YOKTU" DEDİLER

Bölgenin bir özel mülk olduğunu ve o esnada orada kendilerinden başka kimse olmadığını söyleyen kızlar olaya anlam vermekte zorlanıyor.

1994'te, Emma Thompson'un oynadığı The Blue Boy isimli film, bu sularda boğulan bir çocuğun efsanesi hakkındaydı. Efsane, oğlanın hayaletinin ani ölümünden önce annesiyle birlikte kaldığı Coylet Hotel'de olduğunu iddia ediyor.




Kaynak: Haberler.com / Dünya

Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Huseyin:

Yalan

4
0
yanıtYanıtla
Huseyin:

Yalan

3
0
yanıtYanıtla
BÜŞRA:

korku filmi gibi

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Kedidir o kedi

2
1
yanıtYanıtla
mem:

photoshop

2
0
yanıtYanıtla
Cellat:

Korkma

1
0
yanıtYanıtla
adınızı.yazın.:

en. azından. etrafına. bakmaları. gerekirdi

1
0
yanıtYanıtla
Bizde yedik:

Ilk resimde öndeki siyahli kizin elindeki maskeye ne oldu? Aaaa o da yok olmus kacin:)

0
0
yanıtYanıtla
....:

KZK Sağ elinde duruyor ya kamil : )

yanıt0
yanıt0
KAFKASLI:

yılaannnnn korktunuzmu? ömüürcekkkkk korktunuzmu? voorrrrr hayalet velet korktunuzmu? korkmadınız mı? bu habere neden korkmuyorsunuz lennn korksanıza ?

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title