Haberler

Gözde Atasoy kimdir? Gözde Atasoy kaç yaşında ve nereli? Atasoy ne iş yapıyor? Gözde Atasoy hayatı ve biyografisi!

CNN Türk'ün başarılı sunucusu Gözde Atasoy tatil dönüşü 14 gün kuralına uymadığı için gündem olmuştu şimdi de canlı yayında istifa etmesi ile gündem oldu. Gözde Atasoy kimdir? Gözde Atasoy kaç yaşında ve nereli? Atasoy ne iş yapıyor? Gözde Atasoy hayatı ve biyografisi!

Ünlü sunucu Gözde Atasoy İspanya'da tatilden tekrar ülkemize geri döndü. Koronavirüs vakalarının ve ölümlerinin çok olduğu İspanya'dan ülkeye dönen başarılı sunucu Sağlık Bakanlığı'nın önerdiği 14 gün kuralına uymadan tekrar ekranlara çıktı ve halka karıştı. Ünlü sunucunun bu davranışı vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı ve sosyal medyada gündem oldu. 14 gün kuralını çiğneyerek gündem olan ünlü sunucu şimdi de canlı yayında istifa etmesi ile gündem oldu.

GÖZDE ATASOY KİMDİR?

Gözde Atasoy doğum tarihi : 15 Nisan 1986

Gözde Atasoy kaç yaşında : 33 yaşında

Gözde Atasoy doğum yeri : İstanbul

Gözde Atasoy eşi : Emirhan Kökçü

Gözde Atasoy mesleği : Haber sunucusu

GÖZDE ATASOY'UN HAYATI VE BİYOFRAFİSİ

15 Nisan 1986 tarihinde İstanbul'da doğan Gözde Atasoy, Nişantaşı Işık Lisesi'nde aldığı lise eğitiminin ardından İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun olmuştur. Yüksek lisans eğitimini ABD'de tamamlayan Gözde Atasoy, San Francisco'da bulunan Golden Gate University'den MBA diplomasını almıştır. Televizyon kariyerine 2009 yılında Beşiktaş TV'de başlamıştır. Burada haber bültenleri ve ekonomi programını hazırlayıp sunmuş, özel röportajlar yapmıştır.

2011 yılında CNN Türk'e transfer olan ünlü sunucu CNN Türk'teki görevine devam ederken, 2012 yaz döneminde 3 ay süre ile Kanal D hafta sonu Ana Haber Bülteni'ni de sunmuştur. Ocak 2013'te Mehmet Ali Birand'ın vefatı sonrası, CNN Türk'teki görevinden ayrılmış ve Kanal D Haber Merkezi'nde çalışmaya başlamıştır. Bir süre Kanal D Ana HaberHafta sonu Bülteni'ni ve Hafta içi Euro D Ana Haber Bültenini sunan Gözde Atasoy aynı zamanda uluslararası sivil toplum faaliyeti olan, zihinsel ve gelişim engelli bireylerle gönüllüleri arkadaş yapan Best Buddies programında Türkiye Arkadaşlık Elçisidir.

GÖZDE ATASOY'UN ÇALIŞTIĞI TV KANALLARI

Beşiktaş TV

CNN Türk

Kanal D

CNN Türk

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Koronavirüs Koronavirüs İspanya İspanya Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (1)

cetobanho:

lütfen 14 güne uyumlu olun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title