Haberler

Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Aktif Siyasi Hayatına Veda Etti

Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, aktif siyasi hayatına veda etti.

Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, aktif siyasi hayatına veda etti.

Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde aday olmayacağını geçtiğimiz yıl açıklayan Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile turizmciler, Mirage Park Otel'de bir araya geldi.

Toplantının açılışında konuşan Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) eski Başkanı Mustafa Çalık, Göynük'teki turizmciler olarak üzgün olduklarını ifade etti.

Başkan Necati Topaloğlu ile 10 yıldır beraber olduklarını anlatan çalık, " Turizmciler olarak bize karşı olumlu ve yararlı desteklerini gördük. Başkanımız Göynük'e çok değerli hizmetlerde bulundu. Bilhassa eğitim ve öğretimle ilgili tesisler yaptı" dedi.

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık ise 10 yılı aşkın süredir beraber çalıştıklarını, Topaloğlu'nun sadece Göynük'e değil, Türk turizmine de ciddi katkılar sağladığını ifade etti.

Konuşmasının ardından Ayık, Topaloğlu'na otelciler adına plaket ve kalem hediye etti.

Topaloğlu ise yaklaşık 10 yıldır beraber olduklarını, uyumlu çalışarak beldeye çok güzel şeyler yaptıklarını dile getirdi.

Göynük'ün imar planı başta olmak üzere her işin bittiğini anlatan Topaloğlu, "Alt yapısı dahil olmak üzere kendi paramızla ihaleye çıktık. Bugün itibariyle belediyede 5 milyon 64 bin lira para var. Bu siyaset düzgün yapılmalıdır" şeklinde konuştu. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Necati Topaloğlu Mustafa Çalık Göynük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title