Haberler

Görenler, Tuba Büyüküstün'ü Tanımadı

Güncelleme:

Iraklı yönetmen Hiner Saleem'in yönettiği "Dar Elbise" filminde kamera karşısına geçen Tuba Büyüküstün, kısacık saçlarıyla görüntülendi.

Iraklı yönetmen Hiner Saleem'in yönettiği Dar Elbise filminde kamera karşısına geçen Tuba Büyüküstün aralarında Caner Cindoruk, Canan Ergüder, Hazar Ergüçlü gibi isimlerin bulunduğu arkadaş grubu ile öğle yemeğinde buluştu.

HAYRANLARI TANIYAMADI

Hayranları kısacık kestirdiği saçları ve gözlükleriyle ünlü oyuncuyu tanımakta güçlük çekti.

Uzun süre ünlü oyuncuyu inceleyenlen hayranları 'Tuba Büyüküstün'ün çok değiştiği' yorumunda bulundu.

"KENDİ İSTEĞİMLE DEĞİŞİKLİK YAPTIM"

Geçtiğimiz aylarda saçını kestiren Büyüküstün, "Bir proje için değil, tamamen kendi isteğimle saçlarıma bir değişiklik yaptım" demişti.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Büyüküstün Caner Cindoruk Hazar Ergüçlü Canan Ergüder Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (50)

angeleri:

dayıma benzemiş lan. . .

22
5
yanıtYanıtla
ezgi:

Güzel, yine güzel, her haliyle güzel. Güzel olan insan her haliyle güzeldir. . .

11
14
yanıtYanıtla
Körmüsün:

Nesi güzel Allah aşkına, su gibi kadındı ne hale gelmiş, saçmış demek güzel gösteren

yanıt9
yanıt6
Çılgın adanalı:

Tuğba yı eleştirenler ! Siz çok mu kusursuzsunuz ! Kadın saçını kesti diye neden çirkin olsun ! Yaw bu nasıl zihniyet ! Yazık size !

17
6
yanıtYanıtla
bir genç):

One uzar hep bunun en alttaki resmindede oyle:))

yanıt1
yanıt0
Çılgın:

Anladım :)) uzaylı O ! Boşver sen onu !

yanıt1
yanıt0
Çılgın:

Kesinlikle deli ! Tam bi ruh hastası gibi davranıyor . Önceleri hakedene hakettiği gibi yazardı ! Şimdi herkese kötü yazıyor ! 1 yanlışı 4 doğrusunu götürüyor bana göre !

yanıt2
yanıt0
Adsız:

Baya yakışıklı olmusya bu

17
3
yanıtYanıtla
Pkk lı olmak namussuzluktur:

Tubiş senin asaletin yeter. . . . . . asil kadın. . . . .

13
5
yanıtYanıtla
Pkk lı olmak namussuzluktur:

Sensin beyinsiz ! Allah bilir nasıl bir pisliksin ! Ne biçim saydırmışsın kadincagiza . Yukardaki diğer yorumları da senin yazdığını biliyorum ! Düşünki Sen bu kadar ruh hastası kıskanç bir karısın ! Tuba SANA dava açsa kazanır be ! Attığın iftiralardan

yanıt4
yanıt0
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title