Haberler

Görele'de 13 Şehit Adına 13 Fidan Dikildi

Görele Gençlik Merkezince Kaymakamlık ve Görele Belediyesinin destekleriyle 13 şehit adına 13 fidan dikildi.

Görele Gençlik Merkezince Kaymakamlık ve Görele Belediyesinin destekleriyle 13 şehit adına 13 fidan dikildi.

Etkinlik kapsamında öğrenciler, ilçedeki Gençlik Merkezi bahçesinde, Göreleli 13 şehidin adının yazılı olduğu künyelerin yer aldığı fidanları toprakla buluşturdu.

Görele Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehitlerin ismini ölümsüzleştirmek ve gelecek kuşakların geçmişini tanımaları için fidanlara şehitlerin isminin verildiğini söyledi.

Bu vatan uğruna gözünü kırpmadan şehit olanlara Allah'tan rahmet dileyen Ermiş, "Şehitlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız. Onların hedefleri, gayeleri, amaçları her zaman bizim hedefimiz, amacımız, gayemiz olacaktır." dedi.

Belediye Başkanı Tolga Erener ise şehitlerin anısını yaşatmak için çok güzel bir etkinlik düzenlendiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Toprakla buluşturduğumuz fidanlara 13 şehidimizin ismini vererek, onların ebedi olarak yaşatılmasını sağladık. Asıl amacımız gençlerimizin şehitlerimizi unutmaması, onları her zaman hatırlamasıdır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Erdoğan Turan Görele Politika Güncel Haberler

title