Haberler

Gördüğü Yoğun İlgi Çukur'un İdris Koçovalı'sını Şaşkına Çevirdi

Güncelleme:

Çukur dizisinde 'İdris Koçovalı' karakterine hayat veren Ercan Kesal, gördüğü ilgi karşısında şaşırdığını belirterek "Oynadığım karakter sevilmeye değer mi? Emin değilim" dedi.

Show TV'de pazartesi akşamları yayınlanan 'Çukur' dizisinde 'İdris Koçovalı' karakterine hayat veren Ercan Kesal, kendisine gösterilen yoğun sevgiden dolayı şaşkın olduğunu söyledi.

"İLGİNİN NEDENİNİ SORUYORUM"

'İdris Baba' karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ercan Kesal, "Yönetmene ve yapımcıya yoğun ilginin nedenini soruyorum. Bu ilginin sosyolojik bir sebebi olmalı. Oynadığım karakter sevilmeye değer mi? Emin değilim" açıklamasında bulundu.

'Çukur' dizisinin başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş ve Ercan Kesal rol alıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ercan Kesal Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (10)

Cankurtaran:

Adam gerçek hayatta iyi bir psikolok helal olsun Güzel demiş sevilmeye değer mi ???

16
1
yanıtYanıtla
realite:

oynama o zaman

3
13
yanıtYanıtla
Kırmızı tesbihli adam:

Helal olsun adam rolünü güzel yapıyor yakışır

7
1
yanıtYanıtla
ali:

doğru konuşmuş o insanlar üzerinden onların parasını iyerek zenginleşen sonrada o insanları kullanıp öldürtüp tekrar zenginleşen bi insanı canlandırıyor adam. Millette çukur evimiz idris babamız diye kendini yırtıyor. Ah cehalet ah!

6
1
yanıtYanıtla
müsafir:

arkadaş ne doğamız varmış. eleştirince sanki normal hayatta buyurun efendim nasılsınız efendim le konuşuyorsunuz. diyorlar. ben de anlamadım herkes aile içinde birbirini küfürle mi çağırıyor günümüzde. küfür ve argo acizlik ahlaki zaaf göstergesi, kim kullanırsa kullansın. diziden önce toplumu eleştirmek lazım. ağzından argo düşmeyen dizideki abartıları hor görmesin.

2
1
yanıtYanıtla
Zeyno koc:

Slm

2
1
yanıtYanıtla
quarismatic:

slm yaş kaç zeynocum

yanıt1
yanıt0
mine:

Harika biri ya çok güzel rol yapıyor karizmada yerinde aman bozma kendini simarip idris baba

2
0
yanıtYanıtla
Diziye tamamına bakmadım ama iyi:

Çok iddalı bir dizi oyuncuların performası hayli şaşırtı türk sinemasında olmayan bir yaklaşımla doğamızda olanı aktarması hem güzel hemde insanımızın bende dahil nekadar ağzımız bozuk oldunu bu dizeye bakarark anlamış oldum

0
1
yanıtYanıtla
Zeyno deli:

??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title