Haberler

    Golden State Warriors 70 Galibiyete Ulaştı ve Tarihe Geçti

    Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 5 karşılaşma ile devam etti.

    Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA'de normal sezon heyecanı bu sabaha karşı oynanan 5 karşılaşma ile devam etti.

    Gecenin maçında Golden State Warriors ile San Antonio Spurs karşı karşıya geldi. Oracle Arena'da oynanan mücadeleyi kazanan taraf 112 - 101'lik skorla Golden State Warriors oldu.

    Ev sahibi ekipte 27 sayı 5 ribaunt 9 asistle oynayan Stephen Curry galibiyetin mimarı olurken; Harrison Barnes da 21 sayı 8 ribaunt 1 asistlik katkı yaptı. Golden State Warriors'ta ayrıca Draymond Green 18, Kay Thompson 14 sayı üretti.

    Konuk takımda ise Kawhi Leonard'ın 23 sayı 3 ribaunt ve 2 asistlik performansı mağlubiyete engel olamadı. Tim Duncan'ın 4 sayıda kaldığı San Antonio Spurs'te LaMarcus Aldridge 11, David West 11, Kevin Martin 10 ve Tony Parker da 10 sayılık katkı sağladı.

    Alınan bu sonucun ardından Golden State Warriors, hem Batı Konferansını lider bitirmeyi garantiledi hem de Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA tarihinde normal sezonda 70 galibiyete ulaşan ikinci takım olmayı başardı.

    Steve Kerr ve öğrencileri, 1995-96 sezonunda efsane Chicago Bulls kadrosuna ait 72 galibiyet serisine de bir adım daha yaklaştı. Normal sezonda 3 maçı daha kalan Golden State Warrios, bu 3 karşılaşmanın tamamını kazanması halinde yeni rekorun sahibi olacak.

    İŞTE GOLDEN STATE WARRIORS'UN FİKSTÜRÜ

    Screenshot_3

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    San Antonio Spurs Stephen Curry Oracle Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title