Haberler

Gölbaşı'nda Güvenlik Korucusu Alınacak

Gölbaşı ilçesinde 18 güvenlik korucusunun alınacağı bildirildi.

Gölbaşı ilçesinde 18 güvenlik korucusunun alınacağı bildirildi.

Gölbaşı Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, güvenlik korucularının sayısının çeşitli sebeplerle azalması nedeniyle sistemin takviye edilmesi amacıyla ilçeye bağlı Balkar Beldesi, Karaburun, Karabahşılı, Yeşilova, Aktoprak, Hacılar ve Çataltepe köylerine 18 güvenlik korucusu alınacağı aktarıldı.

Güvenlik korucusu olarak görev almak isteyen adayların en geç 8 Kasım 2017'ye kadar şahsen Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanlığına müracaatta bulunması gerektiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Mülakat Gölbaşı Kaymakamlığı'nın belirleyeceği gün ve saatte Gölbaşı Kaymakamlığı toplantı salonunda yapılacaktır. Mülakatta adaylar, komisyon tarafından değerlendirme kriterleri de esas alınarak 100 puan üzerinden değerlendirilecektir. Fiziki yeterlilik testi ve mülakat puanı ortalaması adayların genel sıralamasını oluşturacak. Komisyon tarafından yapılacak değerlendirme sonucu görevlendirme işlemleri başlatılacaktır. Tüm kriterlerin değerlendirilmesi sonucu eşitlik durumunda eğitim, yaş, vücut kitle indeksi kriterlerine bakılacak, eşitliğin bozulmaması durumunda göreve alım işlemi kura ile belirlenecektir. Sonuçlar Gölbaşı Kaymakamlığı ve Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ilan panosunda açıklanacaktır."

Kaynak: AA / Güncel

Karaburun Aktoprak Yeşilova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title