Haberler

Gol-bol Turnuvası'na Çocuklardan Büyük İlgi

Görme Engelliler Spor Kulübü ve Bağlar Belediyesi Eğitim Destek Evi Tarafından Engelliler Haftası Sebebiyle Çocuklar Arasında Gol-bol Turnuvası Düzenlendi. Turnuva Sonunda 'Kardelenler' Takımı Birinci Oldu.

Görme Engelliler Spor Kulübü ve Bağlar Belediyesi Eğitim Destek Evi tarafından Engelliler Haftası sebebiyle çocuklar arasında Gol-Bol Turnuvası düzenlendi. Turnuva sonunda 'Kardelenler' takımı birinci oldu.

İçinde zil bulunan ve kapalı gözle oynanan Gol-Bol Turnuvası'ndan önce Eğitim Destek Evi 6. sınıf öğrencilerinden seçilen 18 çocuk, yaklaşık 4 hafta süreyle Yeni Diyarbakır Lisesi Spor Salonu'nda Gol-Bol antrenmanlarına katıldı. Antrenmanlar esnasında Diyarbakır İl Spor Temsilciliği'nden çalıştırıcılar da hazır bulundu.

Eğitim Destek Evi'nden seçilen çocukların toplam 4 ayrı takım olarak yarıştığı turnuvada, her takımda görme engelliler okulu ve spor kulübünden engelli birer çocuk da yarıştı. Maçlar 4 takım arasında eleme usülü yapıldı ve final maçına Kardelenler takımı ile Dostlukspor kaldı. Büyük bir çekişmenin yaşandığı turnuva sonunda Kardelenler takımı birinci olurken; Dostlukspor ikinci, Parlayan Yıldızlar ise üçüncü oldu.

Turnuvaya katılan tüm öğrencilere, Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler tarafından eşofman takımı hediye edilirken, Görme Engelliler Spor Kulübü de öğrencilere ders kitapları verdi.

(MG-ZG-KÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title