Haberler

Gökhan Töre Beşiktaş'a Mesaj Yolladı: Paramı Yatırmazsanız West Ham'a Gitmem

Güncelleme:

Beşiktaş'ın kiralanması için West Ham United'la anlaştığı Gökhan Töre, "Geçmiş döneme ait alacaklarımı ödemezseniz gitmem." dedi.

Gökhan Töre'nin West Ham United'a transferi tehlikeye girdi. Beşiktaş ile İngiliz kulübünün anlaşmaya varmasına rağmen, geçmiş döneme ait alacaklarını talep eden milli futbolcu, sözleşmeyi imzalamadı.

YÖNETİMDEN HAER BEKLİYOR

Bir hafta önce iki kulüp Gökhan'ın 1 yıllığına kiralanması konusunda anlaşmaya varmıştı. Bu gelişme üzerine Londra'ya giden 24 yaşındaki oyuncu, West Ham United için sağlık kontrolünden geçti. Görüşmelerin başlandığı borsaya bildirilirken, kontrollerin ardından sözleşmeyi imzalaması beklenen Gökhan Töre, siyah beyazlı yönetimden geçmiş döneme ait alacaklarının ödenmesini istedi. Talebinin karşılanmaması durumunda mukaveleyi imzalamayacağını söyleyen milli futbolcu, yönetimden haber beklemeye başladı.

Yaşananların ardından Gökhan'ın menajerini acil olarak İstanbul'a çağıran Beşiktaş yönetemi, kısa süre içinde ödeme yapmayı planlamadıklarını iletti.

"GİTMEM"

Yapılan uzun görüşmede net bir sonuç çıkmazken, 24 yaşındaki oyuncu, alacaklarının ödenmemesi halinde West Ham United'a imza atmayacağını yineledi. İki taraf arasında iletişim kopma noktasına gelirken, uzlaşma sağlanamaması durumda Gökhan'ın West Ham United'a transferi gerçekleşmeyecek.

(Ntvspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

West Ham United Gökhan Töre Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi?
500

Yorumlar (3)

Vatandaş :

Zavallılar. . . . . . . . emek düşmanı pislikler.

5
8
yanıtYanıtla
Efe:

Pislik sensin. . ! Renkli paçavra. . !!!!

yanıt0
yanıt1
akp 31 terım ıstıfa 31:

terımn ksankası buda paracı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title