Haberler

Gökhan Demirkol Kefaletle Serbest Bırakıldı

- Manken Ve Oyuncu Gamze Özçelik'e Tecavüz Suçundan 10.5 Yıl Hapis Cezası İstemiyle 8 Aydır Tutuklu Yargılanan Gökhan Demirkol, 10 Bin Ytl Kefaletle Tutuksuz Yargılanmak Üzere Serbest Bırakıldı.

- Manken ve oyuncu Gamze Özçelik`e tecavüz suçundan 10.5 yıl hapis cezası istemiyle 8 aydır tutuklu yargılanan Gökhan Demirkol, 10 bin YTL kefaletle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Antalya 3`ncü Ağır Ceza Mahkemesi`nde bugün görülen 6`ncı duruşmada, Gökhan Demirkol da hazır bulunduruldu. Demirkol`u avukatı Ömer Yeşilyurt ile Antalya Barosu`ndan Rıdvan Yıldız savundu. Gamze Özçelik`in katılmadığı duruşmada avukatları Fatih Volkan ve Makbule Danış hazır bulundu. Mustafa Şahin`in başkanlık yaptığı mahkeme heyeti, Ankara`dan gelen Adli Tıp Kurumu ve Emniyet Genel Müdürlüğü Kriminal Raporları okundu.

Mahkemede kendini savunan Demirkol, suçsuz olduğunu yineledi. Duruşmaya kısa bir ara veren mahkeme heyeti, karar için toplandı. Mahkeme, Demirkol`u 10 bin YTL kefaletle serbest bıraktı.

Mahkeme heyeti, delillerin karartılması ihtimali bulunmadığına, tutuklamada umulan amacın gerçekleşmiş olduğuna karar vererek Demirkol`un serbest kalmasına karar verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title