Haberler

    Global Run Barcelona'da Koşulacak

    Türkiye dahil 9 ülkede ikisi ticari olmak üzere işlettiği toplam 17 liman ile dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi olan Global Ports Holding, yılda bir kez yurtdışında limanının bulunduğu bir kentte düzenlediği 'iyilik koşusu' Global Run'ı 2019'da İspanya Barcelona'da düzenleyecek.

    Türkiye dahil 9 ülkede ikisi ticari olmak üzere işlettiği toplam 17 liman ile dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi olan Global Ports Holding, yılda bir kez yurtdışında limanının bulunduğu bir kentte düzenlediği 'iyilik koşusu' Global Run'ı 2019'da İspanya Barcelona'da düzenleyecek. 1990'dan bu yana düzenlenen Edreams Bacselona Yarı Maratonu, 10 Şubat 2019'da Global Ports Holding'in desteği ile koşulacak. Global Run Edreams Barcelona Yarı Maratonu'na yaklaşık 20 bin kişinin katılımı öngörülüyor.

    2014'ten bu yana kesintisiz olarak devam eden Global Run, 2015'te Karadağ Bar/Kotor'da, 2016'da Malta Valetta'da, 2017'de İtalya Ravenna'da ve 2018'de Küba Havana'da düzenlendi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Global Run Türkiye Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title