Haberler

Gizem Özdilli: Kadınların 45 Yaşına Kadar Bakire Kalması Kötü Olur

Güncelleme:

Zerrin Özer'in "Genç kızlar evlenene kadar bakire kalmalı" şeklindeki çıkışını yorumlayan Gizem Özdilli, "Benim gibi 45 yaşına kadar bekar kalırsa kötü olur" dedi.

Bir dönem podyumların aranılan modellerinden olan, şimdilerde sağlıklı yaşamla ilgili üçüncü kitabını yazan Gizem Özdilli, Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'e çarpıcı açıklamalar yaptı.

BEKARET ÇIKIŞI

Geçtiğimiz günlerde Zerrin Özer "Genç kızlar evlenene kadar bakire kalmalı" şeklindeki çıkışını yorumlayan Gizem Özdilli, "Zerrin Hanıma büyük saygım var. Belli bir yaş aralığına kadar onunla aynı fikirdeyim. Ama benim gibi 45 yaşına kadar bekar kalırsa kötü tabii" ifadesini kullandı.

Gizem Özdilli: Kadınların 45 Yaşına Kadar Bakire Kalması Kötü Olur

"ERKEKLER KIZMASINLAR AMA..."

"Hayatında özel biri var mı?" sorunu da yanıtlayan Özdilli, "2,5 yıldır sevgilim yok. Birkaç yıl önce bir takipçimin yaptığı tespit kendimle yüzleşmemi sağladı. 'En adamdan daha adamsın. Hangi adam sana yanaşsın?' dedi. Haklıydı! Erkeklere güvenmiyorum. Ben hepsinden daha sözünün eriyim. Kendime uygun birini bulamıyorum. Tanışıyoruz, sonra diyorum ki, 'Yok bununla olmaz.' E, öyle hissedince de flört etmeye, magazine düşmeye bile değmiyor. Sonra çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyormuşsun gibi bir algı oluşuyor. Erkekler bana kızmasınlar ama büyük yalancılar. Korkunç yalan söylüyorlar" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Posta Gazetesi Gizem Özdilli Alev Gürsoy Zerrin Özer Cinsellik Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

...iii:

Zerrin Özer genç kızlar demiş senin gibilerden bahsetmemiş

15
5
yanıtYanıtla
ti:

zerrin özere katılıyorum. karın kızını düşün bakalım

11
1
yanıtYanıtla
elmas aydın:

Helal Olsun Türkiyede Namuslu Kadınlara İhtiyaç Var

9
3
yanıtYanıtla
Zirt:

Çocuk aldirmisti bu .inanayım mi bu dediklerine

5
6
yanıtYanıtla
asd:

Bu kadının bakıre olduguna gercekten ınanan var mı ?

8
3
yanıtYanıtla
izmitli:

zerrin hanım dedği doğruu

9
0
yanıtYanıtla
MEHMET:

bunca zamandır neden tanışmadık gizem hanım

8
0
yanıtYanıtla
SELİM:

ABLA HAKLI

6
1
yanıtYanıtla
görmek isterim ınanmam ıcın:

benim gibi derken sen bakiremisin. . inamam görmem lazım.

4
2
yanıtYanıtla
Amazon savaşçısı:

Erkeksiz hayat en güzeli.

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title