Haberler

Giresunspor 5 Haftadır Kazanamıyor

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, ligde oynadığı son 5 maçında galip gelemedi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, ligde oynadığı son 5 maçında galip gelemedi.

Ligin 6. haftasında evinde Ümraniyespor'u 2-0 mağlup eden Giresunspor, daha sonra yaptığı 5 karşılaşmada 3 puana hasret kaldı.

TFF 1. Lig'in 7. haftasında Eskişehirspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Karadeniz temsilcisi, 8. hafta da Giresun'da Boluspor'a 2-1 kaybetti. 9. haftada yine seyircisi önünde Göztepe ile karşı karşıya gelen yeşil-beyazlı takım, sahadan 1-1 berabere ayrıldı. 10. haftada deplasmanda Bandırmaspor ile golsüz berabere kalan Giresunspor'da bu maçtan sonra teknik direktör Mustafa Kaplan ile yollar ayrıldı.

Yönetim, teknik direktör Kaplan'ın yerine geçen sezon Kardemir Karabükspor'u Süper Lig'e taşıyan Yücel İldiz'i göreve getirdi. Giresunspor, İldiz ile ilk karşılaşmasından da 3 puan alamadı. İldiz yönetiminde 11. haftada sahasında Adana Demirspor'u konuk eden Giresunspor, öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamayınca karşılaşma 1-1 sona erdi.

Yeşil-beyazlılar, son 5 maçında, 2 mağlubiyet, 3 beraberlikle sadece 3 puan toplayabildi.

Şu ana kadar oynadığı 11 maçtan 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi alan Karadeniz temsilcisi, 14 puanla 9. sırada yer alıyor.

Kulüp basın sözcüsü Bahattin Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda istedikleri neticeleri alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Önde başladıkları maçları kazanamadıklarını belirten Kurt, ellerine geçen fırsatları gole çeviremediklerine dikkati çekti.

Devre arasına kadar kalan 5 maçta en iyi neticeyi almayı hedeflediklerini vurgulayan Kurt, "Hocamız eksiklerimize bakacak, devre arasında rapor verecek. Biz de ona göre gereken çalışmaları yapacağız. Giresunspor'u en iyi seviyeye getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Kaplan Yücel İldiz Giresunspor Karadeniz Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title