Haberler

Giresun Protokolünün Trafik Kazası Geçirmesi

Giresun Valisi Şükrü Kocatepe, Geçirdikleri Trafik Kazasıyla İlgili, "Bizi Arkadan Takip Eden Askerler Olmasaydı Daha Zor Durumlara Düşerdik" Dedi.

Giresun Valisi Şükrü Kocatepe, geçirdikleri trafik kazasıyla ilgili, "Bizi arkadan takip eden askerler olmasaydı daha zor durumlara düşerdik" dedi.

Beraberinde İl Emniyet Müdürü Ahmet Tekin Akın ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Feramus Küçük'le birlikte Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisar ilçelerini kapsayan inceleme gezisinden dönerken geçirdikleri trafik kazasında yaralanan Giresun Valisi Şükrü Kocatepe, Alay Komutanı Albay Feramus Küçük'ün aldığı tedbir sayesinde yaşanan kazanın üzücü boyutlara ulaşmasının engellendiğini söyledi. Kazayı anlatan Vali Kocatepe, "Eğribel Geçidi'nden iniyorduk. Bu sırada yoldaki buzlanmadan dolayı araç uçuruma kaydı, biraz sürüklendikten sonra bir ağaca takıldı kaldı. Bizi arkadan askerler takip ediyormuş. Onlar geldi kurtardı. Askerler olmasaydı sıkıntılı bir duruma düşerdik. Alay komutanımızın tedbiri bizi daha zor bir durumdan kurtardı" dedi.

Giresun Sağlık İl Müdürü Dr. Hasan Gökçeoğlu ise, her 3 yaralının da sağlık durumlarının iyi oyduğunu belirterek, Vali Şükrü Kocatepe'nin alnında 2 santimetrelik kesik, Emniyet Müdürü Ahmet Tekin Akın'ın sağ kol ve kaburgalarında ezik, Alay Komutanı Feramus Küçük'ün ise burnunda çatlak tespit edildi. Yapılacak diğer tetkiklerden sonra durumlarının iyi olması halinde bu akşam taburcu edilecekler" diye konuştu.

(AÇ-MU-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title