Haberler

Gıdacılar Birliği için ilk adım KOTO'da atıldı

Güncelleme:

Gıda sektöründe faaliyet gösteren Kocaelili firmaları bir çatı altında buluşturarak, sektörün rekabetçi gücünü artırmayı hedefleyen Gıdacılar Birliği için ilk adım KOTO'da düzenlenen toplantıda atıldı.

Toplantıya Kocaeli'nin tüm ilçelerindeki oda ve meslek kuruluşlarından da katılım sağlandı

Kocaeli'de Gıdacılar Birliği kurulması için ilk adım atıldı. Gıda sektöründe faaliyet gösteren Kocaelili firmaların büyük şirketlere karşı rekabet gücünü artırmak, ortak satın alma sistemi oluşturarak maliyetleri düşürmek, kültürümüzün bir parçası olan bakkalları faaliyetlerini sürdürebilmesine olanak sağlamak, sektörde yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini kamuoyu ile yetkili kurum ve kuruluşlara duyurmak amacıyla kurulacak olan Gıdacılar Birliği için Kocaeli Ticaret Odası'nda toplantı gerçekleştirildi.

KOCAELİ'DE SEKTÖRE DAİR
STK'LARIN KATILIMLARI İLE…

Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, fırın, pastane ve marketler grubunun yer aldığı Kocaeli Ticaret Odası 9. Meslek Komitesi'nden Yönetim Kurulu Üyesi Abdülmelik Kalay, Meclis Üyeleri; Vezir Kara, Yusuf Erenkaya, Komite Başkanı Mehmet Kozan, Komite Başkan Yardımcısı Oktay Alkan, 20. Komite Başkan Yardımcısı Eray Bodur, Komite Üyesi Nurdoğan Özdemir'in ev sahipliğinde yapılan toplantıya; Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Kocaeli Bakkallar Odası Başkanı Bayram Kütük, Gölcük Bakkallar Odası Başkanı Faruk Hikmet Kesgin, Derince Bakkallar Odası Başkan Yardımcısı Şenol Çorabay, Gebze Lokantacılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Deniz, Gebze Ticaret Odası 14. Meslek Komitesi Başkanı Cemal Yorulmaz ve sektör temsilcilerinin katıldığı toplantıda, birliğin kurulması kararı alındı.

DESTEK ÇOK ÖNEMLİ

Toplantıda yaptığı konuşmasında konuklara hitap eden Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Gezer, "Birlikten kuvvet doğar" dedi. Yönetim Kurulu Üyesi Abdülmelik Kalay da Kocaeli genelindeki sektöre dair tüm STK'ların destekleriyle kurulacak olan birliğin, Kocaelili gıdacılara büyük avantajlar sağlayacağını, sektör temsilcilerinin birliğe gereken desteği vermelerinin çok önemli olduğunu ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title