Haberler

"Gerilla Annesi Olmak İstiyorum" Diyen Füsun Demirel'den Yeni Açıklama

Güncelleme:

"Gerilla annesi rolünü oynamak istiyorum" sözleriyle tepki çeken Füsun Demirel, yeni bir açıklama yaparak "Bu vahşeti görmezden gelemezdim" dedi.

Cumhuriyet gazetesine röportaj veren Füsun Demirel gerilla annesi rolünde oynamak istediğini açıklayarak tepki toplamıştı.

Daha önce yaptığı açıklamalarda da HDP'ye övgüler yağdıran Demirel, aynı röportajda gençliğinde dağa çıkmak istediği, Gezi Olaylarının tekrar başlaması gerektiği gibi ifadeler kullanmıştı. Pek çok kesimden aldığı tepki sonrası yeni bir açıklama yapan Demirel "Bu vahşeti görmezden gelemezdim" temalı bir yazı kaleme aldı.

İşte ünlü oyuncunun konuyla ilgili açıklaması;

"Röportajda da gayet net bir şekilde ifade ettiğim gibi; uzun yıllardır bu topraklarda akıtılan kanı destekleyen, körükleyen her kesime eleştiri vardır. Yaşanan bu vahşeti görmezden gelmenin imkanı yoktur. Ölen her erkek, kadın, çocuk, asker, polis, sivil halk vs demeden hepsi bizim insanımızdır. bu acıyı çok derinden hissediyorum. "

"GERİLLA PKK DEĞİLDİR"

Gerilla, yaratılmaya çalışılan algı gibi; sadece PKK ile özdeş bir kavram değildir.. Dünya tarihinde birçok mücadele alanında gerillalar vardır, bu röportajda salt bir mücadele alanını örnek vererek gerilla olmak istiyorum demedim. Tam da bu noktada, bahsettiğim ve çok etkilendiğim İtalya iç savaşında faşistlere karşı mücadele vermiş, ülkesinin kurtuluşu için savaşmış milis kadınlardır.

"BENİM İÇİN KADIN GERİLLA.."

Benim için herhangi bir gerilla kadın rolü, aynı zamanda özgürleşen, kendini ifade eden, hayatı için mücadele eden, üreten bir kadının tasviridir. Bu her zaman eline silah alıp dağa çıkan bir kadın gerilla olmak zorunda değildir. Bu özgürleşen kadının savunmasını yapmaya devam edeceğim. Bu sebeptendir ki röportajda her şeye rağmen inadına kahkaha deyip, özgür insanın vurgusunu yapmayı amaçladım."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Füsun Demirel Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500

Yorumlar (473)

edison cavani:

Seni hep severek izledim sevmeye devam edeceğim

8
114
yanıtYanıtla
06 ANKA:

cavani adını yanlış yazmışsın CANİ yazsana lan. . .

yanıt6
yanıt2
sudayMobil-ANDROID:

Allah belanı versin pislik adi,Ankaradaki kanda senin gibilerin de eli var.

67
6
yanıtYanıtla
baba cino69:

KIVIRMA VATAN HAINI PISLIK SENI BIR DAHA EKRANLARDA GORMEK ISTEMIYORUM

70
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ALLAH Belanı versin. Senin gitmene izin vermediler de inşallah seni dağa kaldıran olur.

59
5
yanıtYanıtla
BU KADINI GÖRDÜĞÜNÜZ YERDE:

VATANDAŞIMIZ HADDİNİ BİLDİRSİN BUNDAN İYİ TERÖRİSTMİ OLUR İŞTE SİZE TERÖRİST. . .

60
3
yanıtYanıtla
can:

yazıklar olsun senin gibi hainlere senin oynadığın dizileri asla izlemem

50
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çık dağa ozaman insan gibi yaşamak senin neyine

54
7
yanıtYanıtla
metin:

İnsan olabilmek iste bütün mesele bur da ırkçı bir düşünce sonunda bunları yaratır ne olacak devlet surda insan katlediyor Ankara''da patlamalar oluyor insanların sesleri kısılıyor. peki ne olacak dersiniz. sonuç ne? sonuç söyleyeyim size şiddet Şiddeti doğurur sonuç bu gerisini siz düşünün.

3
57
yanıtYanıtla
zafer:

Kabahat sende değilki senin ve senin benzerlerin gibi insanları bu ülkede sözüm ona SANATÇI diye el üstünde tutanlarda

59
0
yanıtYanıtla
Tüm 473 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title