Haberler

Dünya ısı haritasında Türkiye'ye dikkat, gerçek kış bu! Kutup soğuğu geliyor

Güncelleme:

Türkiye'de önümüzdeki günlerde beklenen soğuk hava dalgasıyla ilgili ürkütücü bir harita ortaya çıktı. Dünya ısı haritası olduğu belirtilen haritada, Marmara bölgesinin rengi "Mevsim normallerinin çok çok altı" olarak ifade edilen bordoya boyandı. Soğuk hava dalgasının önümüzdeki 10 gün boyunca Marmara'da büyük etki yaratacağı belirtildi.

Sibirya tarafından geleceği belirtilen soğuk hava dalgası Aybar'ın rotasında Türkiye de olması endişe yarattı. Ülkemizde son dönemde doğal gaz faturalarının yüksek gelmesi nedeniyle kombiyi yakmakta şüpheye düşen vatandaşlar da bir anda gözünü hava durumuna çevirdi.

ÜRKÜTÜCÜ HARİTA PAYLAŞILDI

Hava Forum tarafından aktarılan bilgiye göre önümüzdeki günlerde Türkiye'yi etkisi altına alması beklenen soğuk hava dalgasıyla ilgili ürkütücü bir harita paylaşıldı. Başta Türkiye olmak üzere diğer ülkelerin de ısı durumlarını belirten haritaya Marmara bölgesinin rengi damga vurdu.

MARMARA'YA BORDO RENK VERİLDİ

Isı haritasında Türkiye'nin orta ve doğu kesimleri "Mevsim normallerinin çok altı" olarak bilinen mor rengini alırken, Marmara bölgesinin ise "Mevsim normallerinin çok çok altı" olarak tarif edilen bordo rengini aldığı görüldü.

"KUTUPLARDAN KOPUP TÜRKİYE'YE İNİYOR"

Diğer yandan Hava Forum sitesi tarafından söz konusu haritayla ilgili yapılan paylaşımda, "Mevsim normalleri sıcaklık kıyas haritasında Türkiye'ye bakın! Kutuplardaki ve Sibirya'daki soğuk hava, o bölgelerden kopup güney enlemlere, Türkiye'ye ve Balkanlar'a iniyor. 10 gün ülkemizde doğalgaz kullanımı tavan yapar. Gerçek kış havası başlıyor" ifadelerine yer verildi.

Gerçek kış bu! Dünya ısı haritasında Türkiye'ye dikkat! Kutup soğuğu geliyor

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Mazlum Yeşilyaprak:

İmamogule derhal tatil planı yap sıcak bir ülkeye kaç geç kalma erken rezervasyon yap

85
123
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Bir bu eksikti.Bu duyuru sayın İmamoğlu'na gelsin

54
97
yanıtYanıtla
Abura Demirel:

lanet olası kar kış kış sibiryadan antartikadan balkandan kuzeyden sakın gelmesin ! bir kerede arabistan'dan sıcaklar gelsin yağmura razıyım

17
115
yanıtYanıtla
burakk:

Bir kere de dışardan iyi bir şey gelsin be. Ne balkanlardan ne kuzeyden ne de afrikadan hayırlı bir şey geldiğini görmedim şu kadar zamandır.

46
10
yanıtYanıtla
Sadullah sıtkı:

imamoğlunun reklamını en iyi akmhpli dangavullar yapmış ha gayret oy oranını biraz daha arttrın

3
1
yanıtYanıtla
Faruk Boz:

yağmur yağmur diye dua ediyoduk şimdi geldi gitmiyo :D

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title