Haberler

Sisten dolayı uçaklar Sabiha Gökçen Havalimanı'na işin yapamadı

Güncelleme:

İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapamayan bazı uçaklar İstanbul Havalimanı'na yönlendirildi. İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan sis deniz, kara ve hava yolu ulaşımında görüş mesafesinin düşmesine neden oldu. Yoğun sis nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na bazı uçaklar iniş yapamadı. Uçaklar İstanbul Havalimanı'na yönlendirildi. Medine'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen uçakta sis nedeniyle İstanbul Havalimanı'na yönlendirildi.

Sisten dolayı uçaklar Sabiha Gökçen Havalimanı'na işin yapamadı

İSTANBUL - İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nına iniş yapamayan bazı uçaklar İstanbul Havalimanı'na yönlendirildi.

İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan sis deniz, kara ve hava yolu ulaşımında görüş mesafesinin düşmesine neden oldu. Yoğun sis nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'na bazı uçaklar iniş yapamadı. Uçaklar İstanbul Havalimanı'na yönlendirildi. Medine'den Sabiha Gökçen Havalimanı'manına gelen uçakta sis nedeniyle İstanbul Havalimanı'na yönlendirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Sabiha Gökçen Havalimanı İstanbul Havalimanı Deniz Kara İstanbul Ulaşım Hava Durumu Genel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title