Haberler

Sirkte Yürekleri Ağza Getiren Anlar

- Sirkte yürekleri ağza getiren anlar Tokat'ta heyecanlı ve aksiyonlu gösterilere sahne Bossphorus Sirkinde tatar yayı ile yapılan şov yürekleri ağza getirdiTOKAT - Tokat'ta heyecanlı ve aksiyonlu gösterilere sahne Bossphorus Sirkinde tatar yayı ile yapılan şov yürekleri ağza getirdi.

- Sirkte yürekleri ağza getiren anlar

Tokat'ta heyecanlı ve aksiyonlu gösterilere sahne Bossphorus Sirkinde tatar yayı ile yapılan şov yürekleri ağza getirdi

TOKAT - Tokat'ta heyecanlı ve aksiyonlu gösterilere sahne Bossphorus Sirkinde tatar yayı ile yapılan şov yürekleri ağza getirdi.

Hüseyin Akbaş Spor Salonu'nda sahne alan Bossphorus Sirkine ilgi gösteren Tokatlılar heyecanlı ve keyifli dakikalar yaşadı. 4 seans halinde yapılan akrobasi şovlarında Etiyopya asıllı akrobatlar gösteri yaptı. Sirkte lastik kızlar, sihirbazlar, palyaçolar ile akrobatlar alkış topladı. Tatar yayı ile yapılan gösteri ise yürekleri ağza getirdi. İllüzyonist Bora Aykut Yalçındağ'ın partnerinin ağzında tuttuğu balonu ve başının üzerine koyduğu elmayı tatar yayı ile vurması heyecanlı anlar yaşattı.

"Kimseye evinde denemesini tavsiye etmiyorum"

6 yaşlarında illüzyonla tanışan, 14 yaşında atıcılık sporu yapmaya başlayan ve bir çok derecesi olan Yalçındağ, sirkte gösterileri ile dikkat çekiyor. Tatar yayı ile yaptığı gösterinin heyecanlı ve tehlikeli bir gösteri olduğunu ifade eden Yalçındağ,"Türkiye'de bir tek ben yapıyorum bu gösteriyi. Bu işin eğitimini aldım, aynı zamanda atıcılık sporcusuyum. O nedenle biraz daha rahatım diğer insanlara göre ama sonuçta tehlikeli bir spor. Bir yıldır bu gösteriyi yapıyoruz. Aslında ben illüzyonistim sirkte daha sonra da bu gösteriyi yapıyorum. Çok az insan bu gösteriyi yapıyor, Dünya genelinde 5-6 kişiyiz. Kimseye evinde denemesini tavsiye etmiyorum" diye konuştu.

Sirkte hayvan ve ateş kullanılmasına karşılar

Sirkin organizatörü İlker Gülcan, Karadeniz bölgesinde sirk gösterilerine başladıklarını kaydetti. Akrobasi üzerine gösteriler yaptıklarını ifade eden Gülcan, sirklerde hayvan ve ateş kullanımına karşı olduklarına dikkat çekerek,"Bizim gösterilerimiz yüksek derece de akrobasi ağırlıklı. Etiyopya asıllı akrobatlarla çalışıyoruz. İlgiden memnunuz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Hüseyin Akbaş Etiyopya Tokat Tatar Genel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title