Haberler

Kağıthane'de "Can Dostlar Ofisi"nin temeli atıldı

Güncelleme:

Kağıthane'de "Can Dostlar Ofisi"nin temeli atıldı "Can Dostlar Ofisi"nin temeli atıldı, 6 dönümlük arazide inşa edilecek Kağıthane'de sokak hayvanları için "Can Dostlar Ofisi"nin temeli atıldı.

Kağıthane'de "Can Dostlar Ofisi"nin temeli atıldı

"Can Dostlar Ofisi"nin temeli atıldı, 6 dönümlük arazide inşa edilecek

İSTANBUL - Kağıthane'de sokak hayvanları için "Can Dostlar Ofisi"nin temeli atıldı. Törende konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, "6 ay gibi bir sürede sokak hayvanlarımıza ev sahipliği yapacak" dedi.

Kağıthane Belediyesi sokak hayvanları için çalışmalarına devam ediyor. 4 Ekim Dünya Sokak Hayvanlarını Koruma Günü'nde Kağıthane Belediyesince Arıcılar Mevkii'nde bulunan 6 dönümlük bir alana sokak hayvanlarının barınması ve tedavisi için inşa edilecek "Can Dostlar Ofisi"nin temel atma töreni yapıldı. Temel atma törenine Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'in yanı sıra, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk, MHP Kağıthane İlçe Başkanı Nafiz Küçük ve çok sayıda vatandaş katıldı. "Can Dostlar Ofisi"nin anlatıldığı tanıtım filminin davetlilere izletilmesinin ardından Mevlüt Öztekin bir konuşma yaptı.

"6 ay sonra hizmete girecek"

Can Dostlar Ofisi'nin temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, "4 Ekim Dünya Hayvanlarını Koruma Günü kutlu olsun. Sokak hayvanlarımız için çok özel bir mekan tasarlamış olduk. Burada toplam 20 dönüm alan içerisinde hem gezi alanları hem de yaklaşık 6 dönümlük bir alanda sokak hayvanlarımız için geçici barınma alanı oluşturulacak şekilde ameliyathanelerin de olduğu çok özel bir alanı yapmış olacağız. Bugün temelini atıyoruz, 6 ay gibi kısa bir sürede Kağıthane'deki, İstanbul'daki birçok sokak hayvanımıza ev sahipliği yapacak bir mekan olacak. Buradaki geçici barınma merkezinde de son teknoloji ürün ve ameliyathanelerle birlikte birçok hemşerimizin buraya geleceğine inanıyorum. Burada tedavi edilen hayvanlar da tekrar sokaklarımızda caddelerimizde yaşamaya devam edecektir" dedi.

Konuşmaların ardından Mevlüt Öztekin ve beraberindekilerin butonlara basmasıyla temel atma töreni tamamlanmış oldu. Mevlüt Öztekin daha sonra inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Mevlüt Öztekin Kağıthane Genel Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title