Haberler

Çocuklar Dileklerini Dilek Feneri ile Uçurdu

Çocuklar dileklerini dilek feneri ile uçurduAYDIN - Aydın'ın Nazilli İlçesinde 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları haftası kapsamında etkinlikler düzenlendi.

Çocuklar dileklerini dilek feneri ile uçurdu

AYDIN - Aydın'ın Nazilli İlçesinde 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları haftası kapsamında etkinlikler düzenlendi. Bir hafta süren etkinlikler kapsamında Aydın'ın birçok ilinde çocuklarla buluşan Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Aydın Çocuk Hakları İl Komitesi Üyeleri, Nazilli'ye bağlı Arslanlı Mahallesinde bulunan Koçlar İlkokulunda da çocuklarla buluştu. Yaklaşık bir saat süren etkinlik sonunda çocuklar gelecekten beklentilerini dilek fenerlerine yazarak gökyüzüne uçurdu.

Nazilli'ye bağlı kırsal Arslanlı Mahallesinde bulunan Koçlar İlkokulunda düzenlenen etkinliğe Nazilli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Abdülgani Kavak, merkez personeli, Çocuk hakları yetişkin temsilcileri Aynur Kurtay, Canan Dede, Çocuk Hizmetleri Personeli ve diğer Çocuk Hakları Komisyonu Üyeleri ile gönüllüleri katıldı. Koçlar İlkokulu Müdürü Seyhan Bilgiç'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlik ilk olarak okulun kütüphanesinde başladı. Aydın'dan bağışlarla gelen 500 adet çocuk kitabı okul öğrencileri tarafından kütüphane raflarına yerleştirildi. Çocuklar daha sonra havanın da güzel olması nedeniyle okul bahçesine çıkarak burada bilgi yarışması, yüz boyama ve çeşitli oyunlarla kaynaştı. Etkinliğin sonunda ise dileklerini tek tek küçük kağıtlara yazan çocukların bu dilekleri dilek fenerleri ile gökyüzüne yollandı. Etkinlik boyunca çocuklar büyük coşku yaşadı. Öğrencilerin mutluluğunu bazı veliler de izledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Arslanlı Nazilli Aydın Genel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title