Haberler

Çedaş Genel Müdürü Akboğa: "2023'e Kadar Köylerdeki Elektrik Şebekelerini Yenileyeceğiz"

ÇEDAŞ Genel Müdürü Akboğa: "2023'e kadar köylerdeki elektrik şebekelerini yenileyeceğiz"SİVAS - Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa 2023 yılına kadar köylerdeki elektrik şebekelerinin yenileneceğini söyledi.

ÇEDAŞ Genel Müdürü Akboğa: "2023'e kadar köylerdeki elektrik şebekelerini yenileyeceğiz"

SİVAS - Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa 2023 yılına kadar köylerdeki elektrik şebekelerinin yenileneceğini söyledi.

ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, Kurumsal İletişim Müdürü Kazım Şeker, Yatırım Direktörü Mustafa Altun, Sistem İşletme Direktörü Özgür Alpaslan ile birlikte 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Duran Koç ve muhtarlar tarafından karşılanan Akboğa ve beraberindekiler muhtarların gününü kutladı.

Ziyarette konuşan ÇEDAŞ Genel Müdürü Akboğa,"En başta bizim müşterilerimizin fahri temsilcisi olan siz değerli muhtarlarımın muhtarlar gününü kutluyorum. Muhtarlarımız tüketicilerimizin köprüsü gibi çalışıyorlar. Mahallelerin sorunlarını ve sıkıntılarını bize doğru bir şekilde çalışıyorlar. Biz muhtarlarımız için WhatsApp hattı ve çağrı merkezimizde muhtarlarımıza öncelik veriyoruz. Mahallelerimiz de aydınlatma ile ilgili çalışmalarımızı arkadaşlarımız yapıyorlar. Aydınlatma ile ilgili sorunumuz olduğunu biliyorum. Sorunumuz şu 2 binli yıllarda inyatürle ilgili sıkıntılardan dolayı aydınlatma farklı bir armatüre geçildi. 110 bin adet olan bu armatürleri komple değiştirmeye çalışıyoruz. 2017 yılı içerisinde 50 bin adet olmak üzere seneye de 60 bin adet olmak üzere komple değiştireceğiz. Bu nedenle mahallelerimizde çalışmalarımız başladı ve bazı mahallerimiz de bitti. Şuan ki şebekelerimiz mevcut şebekelerimiz mevcut ömrünü doldurmuş olabilir. Ama kaliteli enerji ile ilgili sorun sıkıntı olan yerlere öncelik veriyoruz. Belediyenin yaptığı çalışmalarında işbirliği içerisindeyiz. Belediyenin çalışma yaptığı alanlardaki kabloları yer altına alıyoruz. Acil bir sıkıntı varsa o bölgeleri yer altına alıyoruz. Bizde önümüze bir hedef koyduk 2023 yılına kadar bütün köylerimizin şebekelerini elden geçirerek yenilemeyi düşünüyoruz. Bu şebekeler 35-40 yılı bulan şebekeler. Köyler de çok çok önemsediğimiz yerler, çünkü ülkemizin kalkınabilmesi için köylerimizin alt yapısının hazır olmasını düşünüyoruz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin'in de hazır bulunduğu ziyarette muhtarlara çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Mustafa Altun Kazım Şeker Çamlıbel Genel Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

MHP'li Büyükataman: Normalleşme tiyatrosunun MHP'ye ve devlete operasyon olduğu açığa çıktı

MHP'li Büyükataman: Normalleşme tiyatrosunun MHP'ye ve devlete operasyon olduğu açığa çıktı

Bakmadan Geçme

Şırnak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Şırnak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Sivas Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Sivas Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Sinop Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Sinop Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Siirt Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Siirt Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Şanlıurfa Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Şanlıurfa Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Samsun Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Samsun Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Sakarya Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Sakarya Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Rize Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Rize Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Osmaniye Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Osmaniye Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Ordu Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Ordu Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Nevşehir Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Nevşehir Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Muş Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Muş Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Muğla Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Muğla Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Mersin Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Mersin Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Manisa Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Manisa Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Dışişleri Bakanı Fidan'dan Rusya-Ukrayna savaşı uyarısı: Köprüden önceki son çıkış olabilir

Dışişleri Bakanı Fidan'dan Rusya-Ukrayna savaşı uyarısı: Köprüden önceki son çıkış olabilir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title