Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Van Milletvekili Adayı Vahdettin İnce, "Akan kanın durması, halkımızın yoksulluğu, yoksunluğu, mağduriyeti, mazlumiyeti bir daha yaşamaması için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

AK Parti Van Milletvekili Adayı Vahdettin İnce, "Akan kanın durması, halkımızın yoksulluğu, yoksunluğu, mağduriyeti, mazlumiyeti bir daha yaşamaması için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

AK Parti Van Milletvekili adayı olan Gazeteci Yazar Vahdettin İnce, seçim bölgesi olan memleketi Van'a geldi.

Ferit Melen Havaalanı'nda partililer ve yakınları tarafından karşılanan İnce, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğini, kendisinin de böyle kritik ve zor bir dönemde görev almanın heyecanı içinde olduğunu söyledi.

İstanbul'da yaşamasına rağmen memleketi Van ve Erciş ilçesiyle bağlarını hiçbir zaman koparmadığını, sürekli kente geldiğini anlatan İnce, sürekli halkın mağduriyetini, mazlumiyetini gündeme getirerek, halkın yanında durmaya çalıştığını ifade etti.

İnce, şöyle konuştu:

"Bu defa da böyle bir görev tevdi edildi. Biz de bu göreve 'hayır' diyemedik. Geldik memleketimize. İnşallah hayırlara vesile olur. Tabi en büyük sorunumuz akan kanın durması. Bunun üzerine yoğunlaşmak üzere geldim. Asıl mesele bu. Van'ın, Erciş'in, bütün ilçelerin çok sorunları var. Bu sorunların çözümü üzerine düşüncelerimiz, projelerimiz elbette olacaktır. Akan kanın durması için halkımızla temas kuracağız, onları dinleyeceğiz. Onların bize söyleyeceklerini değerlendireceğiz. Biz halka bir şeyler anlatmaya değil, onları dinlemeye geldik. Halkımız ne istiyor, hangi projeleri beğeniyor, beğenmiyor, onları değerlendireceğiz."

Seçilmeleri durumunda kentin problemlerinin çözümü için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini anlatan İnce, çatışma sürecinin sona ermesi için elinden geleni yapacağını kaydetti.

"Akan kanın durması, halkımızın yoksulluğu, yoksunluğu, mağduriyeti, mazlumiyeti bir daha yaşamaması için var gücümüzle çalışacağız" diyen İnce, "Elimizi, aslında bedenimizi taşın altına koyacağız ki bu memleket bir daha bu sıkıntılara, mağduriyete maruz kalmasın. Bütün amacımız budur" ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Beşir Atalay'ın, Türkiye'nin yetiştirdiği büyük siyasetçilerden biri olduğunu ve Türkiye'ye büyük hizmetler sunduğunu söyleyen İnce, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Asıl önemlisi barış sürecinin koordinatörüdür. Koordinasyonun onun elinde olması ve bu vesileyle Van'a da gelmesi heyecan vericidir. Bunun dışında Sayın Atalay'ın Van ve Erciş için yaptığı çok büyük hizmetler vardır. Vanlılar'ın bunu takdir edeceğini umuyor, inanıyorum. Atalay, gerçekten büyük bir değerdir ve Van'ın çehresi değişecek, Van'ın makus talihi tersine dönecektir. Van yaralı bir şehirdir ve hükümetimiz de bu yaralı şehre, ona merhem olacak kadroları göndermekle Van'ın değerini takdir ettiğini göstermiştir. Hayırlı olsun diyorum ve diğer siyasi partilere de başarı diliyorum."

İnce, ardından beraberindekilerle havaalanından ayrıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Vahdettin İnce Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (2)

ali tank:

merhaba bizler işkur elemanıyız akp sesleniyorum bizi almazsanız vanda milletvekili çıkaramazsınız boşuna zaman harcamayın

0
0
yanıtYanıtla
mehemt koç:

merhaba ben van ercişte oturuyorum kendim akpartiliyim akpartiye sesleniyorum işkuru almazsanız boşuna uğraşmayınız vanda oy alamazsınız yerinizde olsam hiç uğraşmam çünkü kazanamıyacaksınız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title