Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti 24. dönem İzmir milletvekilleri İlknur Denizli ve Mehmet Tekelioğlu, partilerinin 25 dönem milletvekili adayları Hüseyin Kocabıyık ve Talip Uzun ile bir araya geldi, partililerle helalleşti.

AK Parti Konak ilçe teşkilatınca düzenlenen etkinlikte konuşan Hüseyin Kocabıyık, milletvekilliğini bayrak yarışına benzeterek, "Konak'ta İlknur Hanım'ı duyduk sürekli. Karabağlar'da Mehmet Hoca'nın bilgeliğini, efendiliğini dinledik. Ben bunun milletvekili olmak kadar önemli olduğunu görüyorum. Umarım bizler de böyle hatıralar bırakırız" dedi.

AK Parti 1. Bölge İzmir Adayı Talip Uzun da Tekelioğlu ve Denizli'yi çalışmalarından dolayı tebrik ederek, "12 gündür sokaklardayız. Her yere gittik. Öncelikle milletimizin karşısına, bizleri, başımız dik bir şekilde çıkardığınız için hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Mehmet Tekelioğlu ve İlknur Denizli, tüm ilçe teşkilatı üyelerinden helallik istedi, AK Parti için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Tekelioğlu İlknur Denizli Ak Parti İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title