Haberler

Gençlerbirliği, Orduspor Maçına Hazır

Spor Toto Süper Lig'in 3.haftasında Orduspor'u konuk edecek Gençlerbirliği, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Orduspor'u konuk edecek Gençlerbirliği, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Sakatlıkları nedeniyle Kaptan Cem, Oktay, Mustafa ile kart cezalısı Aykut'un forma giyemeyeceği belirtildi.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Fuat Çapa yönetiminde, Orduspor maçına hazırlanan Başkent temsilicisi zorlu mücadelenin hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girdi. Sakatlıkları nedeniyle Kaptan Cem, Oktay, Mustafa ile kart cezalısı Aykut'un forma giyemeyeceği belirtildi.

Milli maç haftasından önce lig mücadelesinde üçüncü karşılaşmasını yarın Orduspor ile oynayacak Gençlerbirliği, müsabaka hazırlıklarını tamamladı. Isınma koşusu ve hareketlerinin ardından 9'a 2 oyuna geçen kırmızı-siyahlılar oyuncular, daha sonra iki ayrı gruba ayrılarak antrenmanına devam etti. Maçın ilk on biri taktik çalışırken diğer grup dar alanda pas kontrol oynadı. Sakatlıkları nedeniyle Kaptan Cem, Oktay, Mustafa ile kart cezalısı Aykut'un forma giyemeyeceği bildirildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Orduspor Beştepe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title