Haberler

Kırmızı Işıkta Birdirbir Oynayan Gençler, Sürücüleri Şoke Etti!

Güncelleme:

Adana'nın Kozan ilçesinde bir grup genç, şehrin en işlek caddelerinden birinde kırmızı ışıkta duran otomobillerin önünde birdirbir oynadı.

Adana'nın Kozan İlçesi Turgut Özal Bulvarı Göçyolu, İmam Hatip Lisesi Yol Kavşağında kırmızı ışığın yanması ile birlikte araçlar beklemeye başladı. Bu sırada kaldırımdan bulvar üzerinde yürüyen bir grup genç ise bir anda kırmızı ışığın yanmasını fırsat bilerek kırmızı ışıkta duran araçların önünde birdirbir oyunu oynamaya başladılar.

SÜRÜCÜLER ŞOKE OLDU

İHA'nın haberine göre, trafikteki araç sürücüleri ise trafiğin ortasında araçlarının önünde birdirbir oynayan gençleri görünce bir süre şaşkınlık yaşadı. Yoldan geçen vatandaşların da izlediği gençlerin birdirbir oyunu araçlara yeşil ışık yanana kadar sürdü.

YEŞİL IŞIK YANINCA GİTTİLER

Yeşil ışık yanması ile birlikte araçlar kornaya basarak gençleri uyarınca gençler oyuna ara vererek dağıldılar.

Gençlerin kırmızı ışıktaki tehlikeli oyununda korkulan olmadı ve yeşil ışığın yanması ve gençlerin dağılması ile birlikte trafik normal akışına döndü.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Kozan 3.Sayfa Komik - İlginç Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title