Haberler

Gençler Gncfest'te Buluşacak

Turkcell'in gençlik markası gnçtrkcll’in düzenlediği GNCFEST’te, dünyadan ve Türkiye’den birçok ünlü isim sahne alacak.

Turkcell'in gençlik markası gnçtrkcll'in düzenlediği GNCFEST'te, dünyadan ve Türkiye'den birçok ünlü isim sahne alacak.

Turkcell açıklamasına göre, gnçtrkcll tarafından gerçekleştirilen GNCFEST'te Grammy ödüllü şarkıcı Pharrell Williams yer alacak. Özellikle "Happy" şarkısı ile ilgi çeken ve sosyal medya fenomeni haline gelen Pharrell Williams, Avrupa turnesine GNCFEST'teki konseriyle Türkiye'den başlayacak.

Festivalde Williams'ın yanı sıra İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve oyuncu Rita Ora ve Romanyalı şarkıcı INNA da sahne alacak. Türkiye'den ise Manga, Mabel Matiz ve Model şarkılarıyla gençlere keyifli anlar yaşatacak.

Turkcell Bireysel Pazarlama Gençlik Segment Direktörü Bahar Uçanlar, bu yıl itibariyle GNCFEST'in, Türkiye'nin en genç, dinamik, keyifli ve bol müzikli festivali olmaya aday olduğunu belirterek, "Turkcell olarak 8 yıldır, Türkiye'nin farklı illerinde GNCFEST konserleri düzenledik ve binlerce gnçtrkcll'li ile biraraya geldik. Ancak bu yıldan itibaren GNCFEST'i yılda 1 kez yapılan ve tüm gün sürecek, dev bir müzik festivaline dönüştürdük. Dünyaca ünlü yabancı sanatçılar ve çok sevilen yerli müzisyenler ile GNCFEST'in, gençleri hem müziğe hem de eğlenceye doyuracak, bambaşka bir festival olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

7 Eylül Pazar günü İTÜ Stadyumu'nda gerçekleşecek festivalin kapıları saat 13.00'te açılacak. gnçtrkcll'lilere özel indirimlerin ve sürprizlerin yer alacağı GNCFEST'in bilet satışları, Biletix üzerinden gerçekleştiriliyor.

gnçtrkcll'lilere özel indirimli bilet fiyatları 75 liradan başlıyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Pharrell Williams Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title