Haberler

Çaykur Rizespor U-16 Takımını Taşıyan Otobüs Kaza Yaptı

Güncelleme:

Çaykur Rizespor U-16 takımını taşıyan otobüs, Erzurumspor maçının dönüşünde Gümüşhane'de kaza yaptı.

Çaykur Rizespor U-16 Takımını taşıyan otobüs Erzurum'dan dönerken Gümüşhane'nin Torul İlçesi'nde kaza yaptı.

RİZE'YE DÖNÜYORLARDI

Edinilen bilgiye göre, kaza geçtiğimiz gece Gümüşhane'nin Torul İlçesi'nde meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor U-16 maçı için geçtiğimiz gün Erzurum'a giden Çaykur Rizespor U-16 takımı 5-3 galip geldikleri maç sonrası Rize'ye dönerken Gümüşhane'nin Torul ilçesinde kaza yaptılar.

ARAÇ BANKETE ÇIKTI

Genç sporcuları taşıyan kiralık otobüs yoldaki buzlanma dolayısı ile kayarak bankete çıktı. Kazada yaralanan olmadı. Sporcular başka bir otobüs ile yollarına devam ederek Rize'ye ulaştı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gümüşhane Torul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu?
500

Yorumlar (10)

T.C:

halen metroya nasıl güveniyor bu insanlar anlamıyorum her sene en çok kaza yapan firma

15
0
yanıtYanıtla
ANTİ MAL:

METRO, METRO, METRO, İKİ KAZADAN BİRİ METRO BIKTIK BU METRODAN BAŞKA FİRMA OLSA KAPATILMIŞTI AMA METROYA BİŞEY OLMAZZZ, BİLİN BAKALIM NEDEN, , ÇÜNKÜ AKP YALAKASIDA ONDAN TABİ!!!. . .

11
2
yanıtYanıtla
Selo:

Metro super bir firma. Pilotlari sofor yapiyor adamlar :)

11
1
yanıtYanıtla
Büs:

Metro problem

12
0
yanıtYanıtla
zz:

Yine bir Metro Turizm faciası.

11
0
yanıtYanıtla
Semih:

Metro ve bircok otobus firmasi mafya, 13-15 yil kadar once izmir bergama da bergama koparatif yada benzer isimli yerel bir firma vardi, bergama izmir arasini bunlar yapiyordu. Metro bulasti bunlara, bi ara muthis rekabet vardi, resmen gofret fiyatina bilet fiyati cekip kapisiyorlardi. . . sonra silahlar cekildi, birbirlerini vurdular, metro baskin cikti. . . diyecegim basta metro olmak uzere bazi firmalar mafya, yada mafyacik. Can tasimak sorumluluktur.

10
1
yanıtYanıtla
YENİ NESİL SÜPER KAHRAMAN “LAZMAN“:

Malum firma şaşırmadık zaten,neyse ALLAH tan genç kardeşlerimize bişey olmamış,bu galip öztürk denen 9.sınıf mafyaya hala ne için para kazandırırlar bilmem ki

10
0
yanıtYanıtla
MOLA METRO MOLA:

ADAMLAR DİĞER SEFERE YETİŞEM DİYE DOĞRU DÜRÜST MOLA BİLE VERMİYORLAR. . . . . . . .

7
0
yanıtYanıtla
alone wolf:

Bazen bende kullanmak zorunda kalıyorum çünkü başka alternatifim olmuyor ama gideceğim yere kadar ne heyecanlar atlatıyorum.bence metro turizme bir ayar verilmeli..memleketteki otobüs kazalarının %90 i metro turizme ait..ikincisi iğdır turizm

6
0
yanıtYanıtla
cem:

padişahın ibrikçisi bu galip. . . buna bişeolmazy

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title