Haberler

Genç polis, "Vuramazsın, sıkamazsın" diyen eşi tarafından öldürüldü

Güncelleme:

Adana'da evinde tabancayla göğsünden vurularak öldürülmüş halde bulunan 4 aylık polis memuru Alpay Doğan'ın şakalaştıkları esnada eşi tarafından vurulduğu ve cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Adana'da beylik tabancasını temizlerken kendisini vurarak öldürdüğü öne sürülen polis memuru Alpay Doğan'ı (24), eşi Fadime Doğan'ın (23) öldürdüğü ortaya çıktı. 4 aylık polis olan eşini, eve geç geldiği için "Seni vurayım mı?" diye şaka yaparken silahın ateş alması sonucu öldüren Fadime Doğan, 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı.

Olay, önceki gece Sarıçam ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Alpay Doğan, evinde tabancayla göğsünden vurularak öldürülmüş halde bulundu. Doğan'ın eşi Fadime Doğan, polise verdiği ifadesinde, eşinin beylik tabancasını temizlerken tabancanın ateş alması sonucu kendini göğsünden vurduğunu iddia etti. Henüz 4 aylık polis olan Doğan'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.

EŞİNE "SIKAYIM MI?" DİYE ŞAKA YAPMIŞ

Yapılan ön otopside, Doğan'ın uzaktan açılan ateş sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Soruşturmayı derinleştiren polis, Fadime Doğan'ı gözaltına aldı. Sorguya alınan Doğan, ifadesinde olayı itiraf etti. Genç kadın, "Eşim eve geç geldiği için tartışmıştık. Daha sonra tabancasını alarak 'Sıkayım mı?' diye şaka yaptım. Eşim de 'Vuramazsın, sıkamazsın' diye karşılık verince ben de silahta mermi olmadığını düşünerek şaka amaçlı ateş ettim. Tabanca ateş aldı ve eşim yaralandı. Daha sonra hemen ambulans çağırdım" dediği öğrenildi. Fadime Doğan, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı.

AİLESİ DE "KAZA" DEDİ

Alpay Doğan'ın ailesi ise oğlu ile gelinlerinin arasının çok iyi olduğunu, olayın bir kaza olduğunu düşündüklerini bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Alpay Doğan Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (157)

Tinerci:

tipik yeni nesil polis. bunlardan çok.

205
16
yanıtYanıtla
xxx:

asla ama asla silahla şaka olmaz. .

193
3
yanıtYanıtla
zzz:

bekledigim bilirkişi yorumu buydu :D

yanıt64
yanıt8
HT:

BU SALAKLARA NİYE SİLAH VERİLORKİ

151
18
yanıtYanıtla
dz.:

Okuduğunu bile anlamıyorsun.

yanıt0
yanıt0
cenk tunc karaman:

:))

yanıt10
yanıt1
nikelanj:

haddini bil doğru konuş kaza her meslek için var olan birşey niyemi silah veriliyor gıcın dara düşünce anlarsın

yanıt6
yanıt14
NİKELANJ''A CVP.:

Burda kimseye haddini bildirmeye kalkma her cebinde devletin verdiği kimliği belinde''de yine devletin vermiş olduğu silahı taşıyan bu millete kabadayılık yapmaya kalkarsa milletle güvenlik güçleri arasında hasımane tutumlar ön plana çıkar bellikl sende yeni yetme haddini bilmeyen memurlardan birisin, sana öfke konturolü nedir öğretmedilermi ?Toplumda her türlü insan var o karakoldanda içeri hertürlü insan girer sen bu kafayla görev falan yapamazsın külhanbeyimisin sen ?Aklını başına al dallama.

yanıt12
yanıt11
KÜBRA:

her önüne gelen polis oldu. vah ki ne vah. . ülkeme bak

40
6
yanıtYanıtla
aristokrat:

POLİS ALIMLARINDA ARTIK ESKİSİ KADAR CİDDİYE ALINMIYOR GALİBA SOKAKTAN GEÇENİ BİLE POLİS YAPARSAN SONUCU BÖYLE ERGEN HARAKETLER OLUR

40
3
yanıtYanıtla
Tüm 157 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title