Haberler

Genç Parti, seçimlerde 3 farklı ittifakta da yer almayı düşünüyor

Güncelleme:

Genç Parti'nin kurucusu Cem Uzan, partisinin olası bir seçimde Cumhur İttifakı, Millet İttifakı veya kurulacak 3. bir ittifakta mutlaka yer alacağını söyledi. Uzan'ın önümüzdeki seçimler için en dikkat çeken vaadi ise Mardin'e kumarhane açmak.

Fransa'da yaşamaya devam eden Cem Uzan, kurucusu olduğu Genç Parti'nin ittifaklarda yer almasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Uzan, Genç Parti'nin olası bir seçimde "mutlaka bir ittifakın içinde yer alacağını" söyledi ve seçim vaadi olarak Mardin'e kumarhane açıp kenti Las Vegas yapmak istediğini ifade etti.

MUTLAKA BİR İTTİFAKTA YER ALACAK

Euronews'e konuşan Cem Uzan, Genç Parti'nin olası bir seçimde "mutlaka bir ittifakın içinde yer alacağını" söyledi. Fransa'da 11 yıldır sürgünde olan Uzan, bu ittifakın Millet (CHP, İYİ Parti, HDP) ve Cumhur İttifakı (Ak Parti, MHP) ya da "üçüncü bir ittifak da olabileceğini" belirtti.

TÜRKİYE'YE NE ZAMAN DÖNECEK?

Türkiye'de yeniden yargılanma girişimlerinde bulunan Uzan, "Bu konuda çok aceleci değilim" ifadelerini kullandı. Uzan, Türkiye'ye geri dönüşü ile ilgili soruya "Uygun zamanda ve doğru zamanda" yanıtını verdi.

YENİ PROJESİ: MARDİN'E KUMARHANE AÇMAK

2 Temmuz'da Genç Parti Olağan Büyük Kongresi'ne sanal yolla katılıp manifesto okuyan Uzan, Türkiye'nin ekonomik kriz içinde olduğunu ifade edip "Bu 18 senenin ürünüdür" dedi. Uzan, "Doğu ve güneydoğuya baktığımız zaman oradaki insanlarımızın sorunları arasında önemli olarak ekonomik nedenler var" ifadelerini kullandı.

Genç Parti'nin açıkladığı manifestoda yer alan Diyarbakır'a borsa açma ve Mardin'i Las Vegas yapma gibi projelere de değinen Uzan, bu anlamda kumarhanelerin geri açılabileceğini savundu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Cem Uzan Fransa Genç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi? Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmeleri belli oldu! 2024 Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmelerinde hangi takımlar eşleşti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 18 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 18 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 18 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Kabinede değişiklik olacak mı? AK Partili Ömer Çelik yanıtladı İngiltere'de sigara satışı yasaklandı mı? İngiltere'de sigara yasağı başlıyor
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title