Haberler

Genç Müzisyen Suriyeli Asala Nasri ile Çalışmak İstiyor

Güncelleme:

Ünlülerin bağlamacısı olarak tanınan müzisyen Şimşek, Ortadoğu'nun ünlü şarkıcılarından Suriyeli Asala Nasri ile birlikte çalışmak isteğini söyledi.

Ünlülerin bağlamacısı olarak tanınan müzisyen Caner Şimşek, Ortadoğu'nun ünlü şarkıcılarından Suriyeli Asala Nasri ile birlikte çalışmak isteğini söyledi.

1984 İzmir Karşıyaka doğumlu olan Caner Şimşek, profesyonel müzik yaşamı boyunca Yıldız Tilbe, Volkan Konak, Bedia Akartürk, Nuray Hafiftaş, İzzet Altınmeşe, Belkıs Akkale, Onur Akın, Güler Işık, Seher Dilovan, Mine Koşan, Kahtalı Mıçı, Gülşen Kutlu, Hüseyin Turan, Çoban Ali, Murat Göğebakan, Canan Başkaya, Berdan Mardini, Serkan Kaya, Mahmut Tuncer, Müslüm Gürses, Azer Bülbül, Engin Nurşani, Hakan Taşıyan, Yusuf Harputlu, Yaşar İpek, Güner, Yıldırım Budak, Mine Koşan, Hamiyet, Seyfi Doğanay, Eda Doğanay, İbrahim Dizlek, Ümit Tokcan, Nazlı Öksüz, Mehmet Güçlü, Ömer Danış, Eyüphan, Sinan Yılmaz, Kenan Coşkun, Şahap Akagün, Ceylan, Celal Yarıcı, Murat Kurşun, Ayşe Taş, Mustafa Keser, Songül Karlı, Lara, Linet, Zekeriya Ünlü, Dilber Ay ve Umut Akyürek gibi ünlü şarkıcılara sahnede orkestrası ile eşlik etti. İzmir'de "Caner Şimşek ve Orkestrası" adlı grubu bulunan müzisyen, Ege'nin her beldesini karış karış gezdiğini ve buralarda birbirinden ünlü isimle konserlere ve turnelere çıktığını, zaman zaman da onlara sesi ile eşlik ettiğini söyledi. Şimşek, Türkiye'de Tarkan ve Sezen Aksu ile bunun yanı sıra Arap dünyasının ünlü müzisyeni Asala Nasri'ye sahnede bağlama ile eşlik etmek istediğini belirtti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title