Haberler

Genç Kadını Perondan Raylara İtti, Çıkmak İsteyince Tekme Atıp Gelen Trene Yem Etti

Güncelleme:

Romanya'daki tren istasyonunda 36 yaşındaki bir kadın, 25 yaşındaki başka bir kadını raylara iterek ölümüne sebep oldu. Cinayetin sebebi henüz belli olmazken, görüntüler kan dondurdu.

Romanya'daki olayda, 36 yaşındaki Magdalena Serban isimli kadın, Alina Ciucu adındaki 25 yaşındaki başka bir kadını tren raylarına itti. Ciucu, tren ile platforma arasında ezilerek can verdi. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri izleyenleri şoke etti.

ÇIKMAYA ÇALIŞIRKEN TEKME ATTI

Romanya'nın başkenti Bükreş'teki bir tren istasyonundan yaşanan olayın görüntülerinde, 36 yaşındaki kadının tren perona girmek üzereyken Alina Ciucu'yu sırtından iterek raylara düşürdüğü, dışarı çıkmak için hamle yapan kadının eline bir tekme atarak onu ölüme sürüklediği görülüyor.

Olayın güvenlik kamerası görüntülerinin video paylaşım sitelerine gönderilmesinden sonra konu ülkenin gündemine oturdu.

PSİKİYATRİK DURUMU İNCELENİYOR

İki kadının da ülkenin Batı kısımındaki Dolj şehrinden olduğu ve Bükreş'te yaşadıkları bildirilirken, polis bunun tesadüf olduğuna inanıyor. Cinayeti soğukkanlılıkla işleyen kadının halen psikiyatrik testlere tabi tutulduğu bildirildi.

SOSYAL MEDYAYA İLGİNÇ ŞEYLER YAZMIŞ

Magdalena Serban isimli kadının sosyal medyada, kendi kardeşi de dahil olmak üzere bazı insanları cinsel istismar ile suçladığı pek çok tuhaf gönderisinin olduğu tespit edildi. Kadının bazı kişileri sosyal hayatını mahvetmekle suçladığı da görüldü.

BAKAN KUTLADI

Romanya İçişleri Bakanı Carmen Dan, şüpheliyi ölümcül saldırıdan birkaç saat sonra tespit etmeyi ve tutuklamayı başaran polis memurlarını kutladı. Halk ise mağdur kadını koruyacak veya saldırganının kaçmasını engelleyecek hiçbir şey yapmayan şahitleri eleştirdi.

Ölen kadın ise iki senedir erkek arkadaşıyla birlikte Bükreş'te yaşıyordu. Ölen kadının annesinin çok fakir olduğu ve ona bakmakta zorlandığı için komşuları tarafından büyütüldüğü öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Romanya Serban Bükreş Komik - İlginç Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

Zaza12:

Yazık oldu Kadincagiza goz gore gore gitti..bu tür olayları görmemezlikten gelmeyelim Lütfen Bizim burda olsa adam canını hice sayar İnsanoğluna yakışmaz böyle şeyler..Aynı olayda diyarbakırda Kadın taciz edilirken seyirci kalanlar sizin bacınız Kardeşiniz olsa ne yapardınız...

50
1
yanıtYanıtla
sado:

kıyamet kopsada kurtulsak bu vahşetlerden ve insanlığını kaybetmiş insanlıktan

41
2
yanıtYanıtla
asdf:

şu dünyada kısasa kısas niye kimse istemiyor hala çözmüş değilim

29
0
yanıtYanıtla
Nergiz:

Yalancı şahitlerle masum insanları infaz ederlerse diye istemiyoruz. Kandırılıp da daha sonra pişman olmamak için.

yanıt7
yanıt6
NARUTO:

Kanma aklın yok mu. kısasa kısas çözümdür

yanıt6
yanıt1
):

nergiz amma boş sallamışsın yalancı şahitte hazırda bekliyor öyle kolay değil o işler şeriatı bilmiyorsun bari konuşma

yanıt1
yanıt2
Nbb:

Yem etmek nedir en az yapan kadar vicdan ve duygu yoksunu bir cümle

17
1
yanıtYanıtla
Tolstoy.:

Nasıl bir sadistliktir bu arkadaş hani ittin bari çıkmasına mani olma. vallahi içim parçalandı. lan Adam yapsa asarlar kadına şiddet diye yemin ediyorum bu kadının asılması müstehak dır..

14
0
yanıtYanıtla
(((:

ölen kız ne yaptı acaba bu caniye yoksa bir insan bu kadar vahşice eylemi gerçekleştirmez yada bu cani bir manyak

6
5
yanıtYanıtla
Haydar Vardar:

Kizim hergün Trenle okula gidiyor hep derim raylardan ve insanlardan uzak dur dikkat et diye.. ište bu yüzden Senide hastaliginida .....

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title