Haberler

Genç Büyükşehir Aday Adayı Ziyaretlerine Hızlı Başladı

Güncelleme:

Sakarya'nın tek Kadın AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Tuğba Akkar Şen; Sapanca, Arifiye, Adapazarı ve Serdivan İlçe Teşkilatları'na ziyarette bulunarak, kendini anlatı.

"Sakarya'ya her alanda faydam olacağını düşündüğüm için aday oldum" diyerek, "Güçlü Türkiye, güçlü Sakarya bir Sakarya için" sloganıyla yola çıkan ve çalışmalarına hızlı başlayanAK Parti'nin Sakarya'nın genç tek Kadın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Tuğba Akkar Şen; Sapanca, Arifiye ve Adapazarı ve Serdivan İlçe Teşkilatları'na ziyarette bulunarak, kendini anlatı.

İLK GÜN 4 İLÇEYE ZİYARET

Aday Adaylığının ilk gününde büyük mesai harcayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Tuğba Akkar Şen; Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Arifiye İlçe Başkanı Ali Başar, Adapazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Varol, Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken'i ziyaret ederek, yönetim kurulu üyelerine kendini anlatarak, tanıttı. İlçelerde başkan ve yöneticilerce sıcak karşılanan Şen; proje ve hedeflerini tek tek paylaştı.

ERDOĞAN'IN SEVGİSİNE LAYIK OLACAĞIZ

Türkiye Cumhuriyeti Başkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere ve bayanlara büyük önem verdiğini hatırlatan AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Tuğba Akkar Şen; "Bizde Sayın Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu sevgisiyle yola çıkarak, el ele vererek Sakarya'ya ve halka hizmet vermek için yola çıktık" dedi. İlçe başkanları ise kadın aday olarak kendisinin şanslı olduğunu ve adaylık yolunda başarı dileklerinde bulundu.

SAKARYA İÇİN GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Ziyaretlerinde; kendisinin diş teknisyeni olduğunu ve bu vesileyle Dünya'nın birçok gelişmiş şehri gezme ve analiz etme fırsatı bulduğunu ifade eden Tuğba Akkar Şen; belediye başkanı olduğunda ilk işinin sağlıklı bir Sakarya için sağlıklı bireyler oluşturmak için çalışmalarına başlayacaklarının altınız çizdi. Karşında ceket ilikleten ve devamlı makamında oturan bir başkan olmayacağını vurgulayan Şen, her zaman halkın içinde olacak, onlarla rahatlıkla görüşecek, sorunlara hızla cevap verebilecek bir başkan olmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title