Haberler

Gelin Kendimizi Okuyalım" Söyleşisi

Düzce Üniversitesi Akademik Koordinasyon Topluluğu (ÜNİAK) tarafından düzenlenen "Gelin Kendimizi Okuyalım" konulu söyleyişi, Cumhuriyet Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Topluluk Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Fatih Özçelik, öğrencilerin etkinliğe yoğun ilgi göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu ilginin geleceğe dair umutları arttırdığını söyledi. ÜNİAK Topluluğu'nun danışman hocalarının gerçekte Sultan II. Abdülhamit, Fatih Sultan Mehmet, Mehmet Akif Ersoy gibi birçok örnek şahsiyetlerin olduğunu ifade eden Yrd. Doç. Dr. Fatih Özçelik, "Değerli gençler, sizler Ülkemizin geleceğisiniz. Fevkalade donanımlı olmak zorundasınız. Bol bol okumalı ve bol bol gezmelisiniz. Donanımlı olacaksınız ki büyük Türkiye'yi kurma yolundaki engelleri aşasınız. Bir diğer hedefiniz ise tüm Osmanlı coğrafyasını gezmek olsun. Tüm İslam coğrafyası sizden çok şey bekliyor" diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Topluluk Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Fatih Özçelik'in ardından söz alan ÜNİAK Topluluğu Başkanı Melih Keleş, etkinliklerinin devam edeceğini belirterek programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının sonrasında Harun Serkan Aktaş, gençlik ve İslamiyet üzerine bir söyleşi gerçekleştirdi. Hayatın içinden örnekler verdiği, dini kıssalar anlattığı konuşmasında Aktaş, gençleri hem güldürdü, hem düşündürdü.

Program, davetli konuşmacıya hediye takdimi ve Harun Serkan Aktaş'ın okurlarının kitaplarını imzalamasının ardından sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzce Üniversitesi Fatih Özçelik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title