Haberler

    Geely Emgrand Ec7 Hatchback Türkiye'de Satışa Sunuldu.

    Geely'nin C segmentindeki Emgrand EC7 modelinin hatchback versiyonu Türk tüketicisiyle buluştu. Emgrand EC7 Hatchback , 1.5 lt. benzinli motor seçeneği ile 28,990 TL'den başlayan fiyat etiketiyle satışa sanuluyor.

    Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında Türkiye?de satışa sunulan Geely Emgrand EC7 modelinin sedan versiyonu, satışa çıktığı günden itibaren büyük bir ilgi ile karşılanıyor. Geely?nin Emgrand serisi, markanın Avrupalı kullanıcılar için Avrupa standartlarında ürettiği ilk otomobil serisi olma özelliğini taşıyor. Emgrand EC7 Hatchback modeli, motor yönetim sistemi, fren ve yakıt sistemi, elektrik-elektronik kontrol üniteleri gibi son derece kritik konularda Bosch, Valeo, Delphi gibi pek çok dünya devi teknoloji şirketiyle oluşturulan işbirlikleri sonucu üretilmiştir. Geely Emgrand EC7 Hatchback, Avrupai ve modern tasarımı, geniş iç hacmi, yaşattığı sürüş keyfi, teknolojisi, güvenliği ile bir C segment otomobilin sunabileceğinden çok daha fazlasını vaadediyor.

    Geely Emgrand EC7 Hatchback, 1, 5 lt. 106 hp benzinli CVVT motor ile donatılmıştır. Dakikada 5, 800 devir ile 106 beygir güç üreten bu motor, 4400 dev/dak?da ise 133 Nm maksimum tork üretiyor. Bir çok prestijli marka tarafından da kullanılan yüksek teknolojili yeni nesil CVVT motor, her devirde yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi sunuyor.

    390 lt. gibi sınıf ortalamalarının üzerinde bir bagaj hacmine sahip olan Emgrand EC7 Hatchback, pek çok C segment araçtan daha geniş bir iç mekan sunuyor. 4, 397 mm uzunluğundaki Geely Emgrand EC7 Hatchback, 2, 650 mm dingil mesafesine, 1, 470 mm tavan yüksekliğine ve sınıfındaki en iyi değerlerinden biri olan 1, 789 mm genişliğe sahiptir.

    Aracın standart donanım listesinde bulunan, EBD destekli ABS, sürücü, yolcu ve perde olmak üzere toplam 6 adet hava yastığı, kapı içi çelik barlar ve immobilizer ile güvenliği ön planda tutan Emgrand EC 7 Hatchback?de ayrıca yol bilgisayarı, uzaktan kumandalı merkezi kilit ve bagaj açma, elektrikli, ısıtmalı ve led sinyalli yan aynalar, katlanabilir kontak anahtarı, yükseklik ayarlı deri kaplı direksiyon, tam otomatik digital klima ve polen filtresi, radyo/CD/Mp3 çalar ve USB bağlantısı, elektrikli tek dokunuşla açılıp kapanan ve sıkışma kontrollü ön ve arka camlar, otomotik yanan farlar, ön ve arka sis farları, sunroof, elektrikli sürücü koltuğu, park sensörü ve 16?? alimünyum alaşımlı jantlar sunulan konfor ekipmanlarından bazıları. Emgrand EC7 Hatchback ülkemizde 5 yıl /150, 000 km. mekanik, boya ve paslanmazlık garantisi ile satışa sunuluyor.

    Kaynak: OtomobilGazetesi.com / Otomobil

    Otomobil Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title