Haberler

Geç Başlayan Tören Çocukları Dondurdu

Gaziantep'te, Milli Takım Altyapı Seçmeleri İçin Düzenlenen Tören Geç Başlayınca Çocuklar Uzun Süre Soğuk Havada Bekledi. Törene Şortla Gelen Çocuklar Soğuktan Titrerken Isınmak İçin Her Yolu Denedi.

Gaziantep'te, Milli Takım altyapı seçmeleri için düzenlenen tören geç başlayınca çocuklar uzun süre soğuk havada bekledi. Törene şortla gelen çocuklar soğuktan titrerken ısınmak için her yolu denedi.

Milli Takım altyapı seçmeleri için Kamil Ocak Stadyumu'nda tören düzenlendi. Sabahın erken saatlerinde stadyuma gelen yüzlerce öğrenci soğuk havada beklemek zorunda kaldı. Bazı öğrenciler takım forması giyerken bazıları da hazırlıklı gelerek mont giydi. Şortlarıyla soğuk havada bekleyen çocukların üşüyerek titremesi dikkat çekti. Törenin 10.00'da başlamasını bekleyen çocuklar protokol üyelerinin geç gelmesi sebebiyle yaklaşık 1.5 saat tören alanında bekledi. 40 dakikalık gecikme sonrasında stadyuma gelen

protokol üyeleri bu kez konuşmaları için tek tek kürsüye çağrıldı. Konuşmaları şortlarıyla üşüyerek izleyen çocuklar zor anlar yaşadı.

Şahinbey İlçe Kaymakamı Ali Çınar, yaptığı konuşmada havanın soğuk olduğunu ancak törenin sıcak bakışlar arasında başladığını söyledi.

Sabahın erken saatlerinde tören alanına geldiklerini ve üşüdüklerini belirten çocuklar top oynamak istediklerini ancak bu fırsatı bulamadıklarını ifade etti.

Öte yandan, 1998, 1997 ve 1996 doğumlu öğrencilerin katılacağı seçmelere yaklaşık 2 bin öğrenci başvuruda bulundu. Bir hafta devam edecek seçmeler sonrasında oluşturulacak 30 kişilik takım, Türkiye genelinde yapılacak müsabakalara katılarak Milli Takım altyapısına gitmeye çalışacak.

(HD-OÇ-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title