Haberler

Gazze'ye Canlı Yayında Yardım Toplanıyor

Güncelleme:

İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde başlatılan "Gazze'ye seyirci kalmayın" yardım kampanyasına destek için birçok televizyon ve radyo, ortak canlı yayın gerçekleştiriyor

İHH İnsani Yardım Vakfı öncülüğünde başlatılan " Gazze'ye seyirci kalmayın" kampanyasına birçok televizyon ve radyo kanalının ortak canlı yayınıyla yardım toplanıyor.

Gazze'ye yardım amacıyla başlatılan kampanyaya destek için birçok televizyon ile radyo, bu akşam 22.00'den itibaren ortak canlı yayın başlattı. TVNET, 360, Kanal 24, Kanal A, Ülke TV, Beyaz TV, TGRT Haber'in de bulunduğu birçok televizyon ve radyodaki canlı yayınının sunuculuğunu, Ümit Sönmez yapıyor.

İstanbul ve Ankara'daki canlı yayın stüdyolarına, sendikacılar, siyasetçiler, Gazze'deki gazeteciler, iş adamları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akademisyenler, sendikacılar ve Mavi Marmara gemisinde İsrail askerleri tarafından öldürülen Furkan Doğan'ın babası Ahmet Doğan katılarak, bağışçıların telefonlarını yanıtlıyor. Bağışçılardan yardım miktarı ve iletişim bilgilerini alan konuklar, zaman zaman da yorumlarını, seyirci ve dinleyicilerle paylaşıyor.

Stüdyoya kurulan ekranda da İsrail saldırılarında ölen ve yaralanan kişiler ile yıkılan binaların görüntüleri yansıtılıyor.

Yoğun ilgi nedeniyle telefonların kilitlenmesi üzerine bağışçıların İHH'nın çağrı merkezinin 0212 631 21 21 numarasına yönlendirildiği yayında, İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım ve AA Arapça Haberler Koordinatörü Turan Kışlakçı da bağışçıların telefonlarına cevap veriyor.

Kampanya kapsamında Twitter'da açılan "Gazzeye SeyirciKalma" başlığıyla duyurulan kampanyaya, canlı yayının yanı sıra cep telefonlarının kısa mesaj bölümüne "GAZZE" yazıp 3072'ye göndererek de 5 lira bağışta bulunulabiliyor. Kampanyaya, çağrı merkezi ve internet üzerinden de bağış yapma imkanı bulunuyor.

Canlı yayına katılmak isteyen bağışçılar, 0212 631 70 70 numaralı telefondan canlı yayına bağlanabiliyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Beyaz TV Kanal A Gazze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title