Haberler

Gaziantep'te 5 Kişinin Öldürülmesi Davasında Karar

Gaziantep'te 2015 yılında 5 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı iki aile arasındaki silahlı ve bıçaklı kavgaya ilişkin 12 sanığa 3 yıl 1 ay ile 45 yıl arasında değişen hapis cezaları verildi.

Gaziantep'te 2015 yılında 5 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı iki aile arasındaki silahlı ve bıçaklı kavgaya ilişkin 12 sanığa 3 yıl 1 ay ile 45 yıl arasında değişen hapis cezaları verildi.

3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasına, tutuklu sanıklar Fatma Polat, oğulları Serdar ile Sait Polat ve Salih Akar ile tutuksuz sanıklar ve avukatları katıldı.

Son sözleri sorulan sanıklar suçlamaları kabul etmeyerek, beraat talebinde bulundu.

Mahkeme heyeti, sanık Serdar ile kardeşi Sait Polat'a iki kişiyi kasten öldürmek ve iki kişiyi de öldürmeye teşebbüs etmek suçlarından toplam 45'er yıl hapis cezası verdi.

Sanık Fatma Polat'ı kasten öldürmekten 12 yıl 6 ay hapis cezasına çaptıran heyet, sanık Salih Akar'a aynı suçtan 15 yıl hapis cezasına hükmetti.

Sanık Süleyman Akar hakkında tehdit suçundan 3 yıl 1 ay hapis cezasına hükmeden heyet, sanıklar Salih Akar (36), Muhittin Akar, Mahmut Akar, Abdullah Akar, Mustafa Akar, Salih Akar (39), Mustafa Akar'a (37) "yaralama" ve "mala zarar verme" suçlarından 6 ay 7'şer gün hapis cezası verdi.

Heyet, tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamına hükmetti.

Merkez Şehitkamil ilçesi Mücahitler Mahallesi'nde özel bir hastanenin yakınında 11 Eylül 2015'te mal paylaşımı nedeniyle husumetli olan Akar ile Polat aileleri arasında çıkan bıçaklı ve silahlı kavgada Remzi Akar, Ahmet Gülmez, Halil Baran Gülmez ve Mahmut İnce ile karşı taraftan Bozan Polat yaşamını yitirmiş, 3 kişi yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title