Haberler

Sevgilisinin evinin penceresinden düşerek ölen Duygu'dan geriye bu görüntüler kaldı

Güncelleme:

Gaziantep'te sevgilisinin evinin penceresinden düşerek ölen Duygu'dan geriye arkadaşına yaptığı doğum günü sürprizi ve şarkı söylediği anlara ait görüntüler kaldı.

Gaziantep'te yaşayan 17 yaşındaki Duygu Delen, dün erkek arkadaşı Mehmet Kaplan'ın yaşadığı 5 katlı apartmanın 4'üncü katındaki evinin penceresinden düşerek yaşamını yitirdi. Genç kızdan geriye ise arkadaşlarıyla birlikte geçirdiği eğlenceli anların videosu kaldı. Görüntülerde bir doğum günü kutlamasında bulunan Duygu videonun devamında ise arabada şarkı söylerken görülüyor.

GENÇ KIZIN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ

Dün, erkek arkadaşı Mehmet Kaplan'ın evine giden genç kız, bir süre sonra 4. katta bulunan evin penceresinden düştü. Genç kızın düştüğünü gören mahalleli, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Duygu Delen'in yaşamını yitirdiği belirlendi. O anlarda evde bulunan sevgilisi ise önce gözaltına alındı daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DÜŞME ANINDAN ÖNCE TARTIŞMIŞLAR

Olay sonrası gözaltına alınan şüpheli Mehmet Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı. Tutuklanan Kaplan, Duygu ile bir süre önce ayrılıp barıştıklarını, kendisine başka bir kadından gelen mesaj yüzünden evde tartışmaya başladıklarını söyledi. Kaplan, ayrıldıkları dönem için "Eğer başka erkeklerle olduysan seninle evlenmem" diyerek ondan evden gitmesini istediğini ve o sırada cama vurup kanattığı elini yıkmaya gittiğinde genç kızın pencereden düşmüş olduğunu gördüğünü belirtti.

ŞÜPHELİ SEVGİLİ İKİ SUÇTAN TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen zanlı, nöbetçi sulh ceza hakimliğince "kasten öldürme" ve "çocuğun cinsel istismarı" suçlamasıyla tutuklandı.Tutuklanan Mehmet Kaplan, gün içinde emniyetteki ilk ifadesinde olayı görmediği yönünde ifade vermiş ve olayla ilgisi bulunmadığını iddia etmişti.

VALİ'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, genç kıza Allah'tan rahmet diledi. Şüpheli Mehmet Kaplan'ın hakimlikçe tutuklandığını belirten Gül, "Acı hepimizin acısıdır, bundan sonraki süreç bağımsız mahkemeler tarafından yürütülecektir. Şehrimizin başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

cevo:

17 yasinda sevgili edinirken bizemi sormus,, ölmüsse bize ne

20
17
yanıtYanıtla
..:

Daha 17 yaşında yapmayın Allah aşkına kimbilir nasıl bir aile ortamındaydi herkes hata yapar o evde yanlız olması yanlış ama bedelini keşke hayatı ile ödemeseydi :(( çünkü bu zamanda güveni çok az insan hakediyor maalesef..

yanıt4
yanıt9
Yahya:

Sizin dindar kindar kesim komşu ülkelere gidip her türlü alem ve çapkınlık yaptıklarından haberin yok.

yanıt1
yanıt0
Medusa:

Umarım birgün böyle bisey sizin veya yakınınızın başına gelmezde adalet yerini bulsun diye sesinizi halka duyurmak zorunda kalmazsınız

yanıt0
yanıt0
Haydar:

Kız 17 yaşında 3 yıldır beraber , İki Ailenin de Allah belasını versin.

18
8
yanıtYanıtla
Gerçek:

Ya kimse de çıkıp bu yaşta ne sevgilisi demiyor iyi olmuş böylelerine

9
16
yanıtYanıtla
TURK:

kız kardeşin var mı

yanıt5
yanıt2
Anlayalım artık:

Evlilik dışı ilişkilerin sonu hep hüsran olmuştur. Hala ders çıkaramadık.

20
3
yanıtYanıtla
KAFAN BASMAZ ANLAYAMAZSIN:

ne yaşadıklarını ne biliyosun ön yargılı cahil

yanıt6
yanıt17
hako:

neaşayacaklar pişpirik oynuyolardır bütün gün evde

yanıt0
yanıt0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title